Freestyle Libre Sensör Bağlantı Hatası

06 Temmuz 2024 11:18

Dün Libre 2 sensör aldım ve hiç memnun kalmadım dün parmak ölçüm ile sensör arasında 40 50 fark çıkıyordu. Yeni belki yarın düzelir derken bugün de sinyal hatası aktif sensör bulunmuyor gibi hatalar vermeye başladı ve bunu sürekli yaptı. Neredeyse hiç bağlanamadım. Sürekli parmaktan ölçüm yapacaksam sensörün ne faydası olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.

14 Temmuz 2024 17:04

Freestyle Libre 2yi ikinci kez kullanışımız. İlki sürekli düşük glikoz uyarısı veriyordu ve parmak ölçümüyle arasında 50 fark çıkıyordu. 3. Günde çocuğun kolundan sensör çıkmalık konuma geldi. 12 temmuzda yeni sensör gönderdiler fakat o daha da beter çıktı 2. Günde sensörün bir kısmı yapışkandan ayrıldı. Parmak ucu ölçümü ile arasında bazen 60 70i bulan fark çıkıyor ve saatlerce düşük glikoz uyarısı veriyor. 3 4 saat düşük glikoz uyarısından çıkmıyor. Bizi de panik ediyor. Sürekli sıkıntı yaşayacaksak neden o kadar parayı veriyorum. Lütfen yardımcı olun.

08 Temmuz 2024 09:07

Libre 2 sensörü 3 gündür kullanıyorum. Sabah 06.17 den 08.45 e kadar şeker düşük uyarısı veriyor 53 de kaldı ne ileri ne geri hareket yok ve bu süre zarfında 4 kez parmaktan kontrol ettim 120 civarı çıkıyor. İki gündür 150 180 lerde olan şeker bir anda 10 dakika içinde 50 60 Lara düşüyor. Çocuğumun parmağı delinmesin diye aldık sözde sensörü ama sensörden önce günde 10 kere deliniyorsa sensör takalı yani 3 gündür günde 20 kere deliniyor çünkü asla güven vermiyor sürekli düşük gösteriyor parmak ucuyla arasında 50 fark çıkıyor. Çocuk rahat etsin diye aldık sensörü ve ona uyumlu telefon almak zorunda kaldık sonuçta para veriyoruz ama hiç verim alamadık.

04 Ekim 2023 13:48

26 Haziran 2024 20:52

06 Mayıs 23:05
Rukiye sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2023 22:16
"Teşekkür ederim kısa sürede sorunum çözüme kavuşturuldu."

Freestyle Libre 2 Sensör Hatalı Ölçüm

17 Şubat 2024 12:19