Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 10:29

Sayın Yetkili,

Size, Instagram platformunda karşılaştığım bir d... Olayı hakkında bilgi vermek istiyorum. Frame Ahşap adıyla reklam veren bir Instagram sayfasından ayna siparişi verdim. Yaklaşık 10 gün önce ve bana özel üretim yaptıklarını söyledi. Siparişin bedelini ödedikten sonra, satıcı tarafından paranın alındığına dair bir onay verilmiş olmasına rağmen, ürün teslim edilmemiş ve hesap engellenmiştir.

Bu durum, d... Suçunu teşkil etmekte olup, gerekli yasal ve platform içi şikayetlerimi yapacağım. Ancak, konunun aciliyetine binaen, Instagram tarafından da gerekli incelemelerin yapılmasını ve ilgili sayfanın derhal kapatılmasını talep ediyorum.

İlgili belgeler ve ödeme kanıtlarını ekte sunuyorum. Sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını rica ederim.

İlginize teşekkür ederim.

Saygılarımla,

02 Kasım 2024 00:44

Beni 2 hafta önce yanılttınız ve bunun cezası için ben uğraşmayacağım merak etmeyin.

24 Ekim 2024 10:30

İnanılmazlar gerçekten. İnsan kekliyorlar ve maalesef bunun mağdurlarından birisi de ben oldum. Ürünü istediğim ölçüde söyledim hatta verdiği uygun olduğunu gördüğüm zaman şaşırmıştım ve sürekli soruşturuyorum sipariş nerede? Hangi firma ile yolluyorsunuz? MNG ile yolluyoruz efendim, sistem kapalı efendim, Allah sizi bildiğiniz gibi yapsın o paralar hakkınıza girmesin girmeyecek de ve kimle muhatap olduğunuzu da bilmeniz adına avukatımla işlemi başlatacağımı bildirmek istedim, ve benim gibi bir çok insana ücret iadesi yapmadığınız takdirde sonuçlarını göreceksiniz :)

Gökçe
Gökçe
24 Ekim 2024 10:31

Engelleyip kaçmanız da çözüm değil

16 Eylül 2024 20:24

10 Mart 2025 23:22