Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Formmedikal.com Birkenstock Terliklerin Suda Kullanışsızlığı Ve Bir Günde Aldığı Şekil!

30 Ağustos 2023 14:26

Birkenstock marka aldığım terlik formmedikal.com! dan aldım. Türkiye'nin yetkili satıcısından. Terlikleri oğlum bir gün giydi 2 saat sahilde durdu, denize terliklerle girmedi bile. Eve geçince ayağındaki kumları yıkarken terlik darmadağın oldu. Biz bile şok olduk. Terlikleri incelenmesi için gönderdim ve terliklerde ki kalitesizliğini kabul eden bir rapor yazmışlar. Aşırı su teması kaynaklı kullanıcı hatasıymış çok şaşırdık geri olduğu gibi terlikleri geri gönderdiler. Çakmalarıyla bile insanlar sudan çıkmıyorlar, bizse aldığımız diğer terlikler de öyle olur diye ayağımızı suya bile değdiremiyoruz. Tatil tasarımları falan diye reklam yapıyorlar ama tatilde ayaklarınız sakın suya değmesin mümkünse giymeyin deniz kumlarını yıkarken açılır ve yamulur çünkü doğal mantar tabanmış. Ben mağdurum ve kendilerine de yazdım. Böyle bir kalitesizlik olamaz. İnsanlar bir dünya parayı ayakları rahat etsin diye veriyorlar ama korkudan giyemiyorlar bunun mantığı nedir? Ben yaşadığım mağduriyetimi tekrar dile getirmek istiyorum, böyle büyük bir marka Nasıl olur da "su"dan sebeplerle müşterilerini mağdur eder, sonuçta biz tatilde rahat ederiz diye almıştık. Terliğin fotoğrafını da nasıl su değince öyle oluyormuş hem de bir gün giyilmesine rağmen görün istiyorum, herkes görsün.

Şerife
Şerife
12 Eylül 2023 15:34

Sonuç aynı değişmedi iletişim bile kuramıyoruz

Buşra
Buşra

5 yıldır kullandığım bir Arizona terliğim var -toffie- defalarca kumsala gittim, 2 yıldır bir sıcak bir ülkede ikamet ettiğim için neredeyse ayağımdan çıkarmıyorum ve istemeyerek de olsa defalarca suya girdim. Bütün bunlara ve 5 seneye rağmen ancak iç astar kenarlardan biraz açıldı. Üzgünüm ama bence de kullanıcı hatası 🤷🏼‍♀️ Sadece Eva grubu plaj terliği diye satışa sunuluyor diye biliyorum.

Orçun
Orçun

Mantar tabanlarla değil de eva tabanlarla suda sıkıntı yaşamazsınız yıllardır mantar taban kullanıyorum suya temas ettirmedim sıkıntı yaşamadım

Deniz
Deniz

Kullanıcı hatası bu maalesef. Suda, kumsalda kullanmak için eva versiyonunu almanız gerekliydi.

Naz sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 15:16
Yağmur sonuçtan çok memnun

11 Haziran 2025 16:17
Hakiki Deri Sandaletin Metal Parçası Kırıldı, Ayağım Yaralandı Ve İade Sürecinde Mağduriyet Yaşıyorum
Ayza sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 09:52