Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisinde Turbo Ve Yağ Sorunu

21 Ekim 2024 16:34

34GKZ711 plakalı ticari aracımı 6 veya 7 ay önce 70 bin kilometredeyken, turbo'dan ses geliyor diye Ford servisine götürdüm, sürüş testi yapıldı. Hiçbir sorun yok denildi. Daha sonrasında ses, özellikle rampa yukarı çıkarken devam etti. Şimdi aracım 120 binde 'el kitabına bakınız' uyarısı aldım, servise götürdüm, turbo değişecek denildi ama garanti kapsamına almadılar. Nedeni ise 5 defa yağ bakımını serviste, 1 defa özelde yaptırdığım içinmiş. Ben servis yetkilisine, şehir dışında olduğumu ve yağ seviyesinin çok düşük durumda olduğundan yağ değişimi yaptığımı, daha doğrusu zorunda kaldığımı dile getirdim, yoksa motora zarar gelecekti. Ford buna anlayış göstermelidir, bilerek yapılmış bir şey değil, araç zaten yağ eksiltiyor, aracı sıfır aldığımdan beri yağ eksiltiyor... Aracı yağ eksiliyor diye servise götürdüğümde, bu 2023 model araçlarda kronik bir sıkıntı denildi ve üstüne düşmediler. Şimdi Ford'un turbo değişimi için garanti kapsamında değişim yapmasını rica ediyorum.

23 Ekim 2024 16:22 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

25 Ekim 2024 16:34

Sadece otomatik mesaj atıyorlar arkadaşlar kimse dönüş yapmıyor.

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
25 Temmuz 2024 19:45

M. Balos
22 Kasım 2023 01:19
Atahan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Dışı Bırakılan Araç Ve Eksik Bakım Uyarı Sistemi Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Atahan
07 Eylül 2025 00:48