Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 14:31

Ford Fiesta model aracımla gerçekleştirmiş olduğum bir trafik kazasının onarımı için Ford Kar Otomotiv yetkili servisine müracaat ettim. Aracımın sol arka çamurluk ve arka tampon hasarı kasko üzerinden onarıldı. Ancak yapılan kötü işçilik nedeniyle hem çamurluğum çok kötü bir şekilde onarıldı ve keskin olması gereken kuşaklar yumuşak bir görünüm aldı. Hem de arka tamponumdaki kırık düzgün bir şekilde onarılmadığı için boya kısa bir süre sonra çatladı.

Buna istinaden Kar Otomotiv'e yaptığım başvuruda bana tampon onarımının yetkili servis bünyesinde yapılmadığını, buna istinaden sadece boya yapabileceklerini belirtip boyayıp yolladılar. Ayrıca onarımın üzerinden oldukça fazla zaman geçmiş olmasına karşın çok iyi oldukları için yine de yardımcı olacaklarını söylediler. Ancak tamponumdaki hasar hala devam ettiği için boya yine çatladı ve korkunç bir görünüm aldı. Eksik/hatalı onarıma bağlı olarak kısa bir zaman sonra tampon kendini sol kısımdan dışarı bıraktı. Şu an tırnakları hiçbir şekilde tutmaz bir hal aldı.

Firmaya üçüncü başvurumda ise, yine boyasalar da yine aynı duruma geleceğini, yeni bir tampon almamın daha iyi bir çözüm olacağını, tampon onarımının onların işi olmadığını, çözüm için kasko firmama müracaat etmem gerektiğini söylediler. Sigorta acentesi ise bu onarımın başından sonuna kadar dosyayı açan ve onarımı tamamlayan servisin sorumlu olduğunu söyledi.

Gün sonunda ben bu hasarlı durumdaki araç ile hayatıma devam etmek ve elim kolum bağlı beklemek zorunda kaldım.

Ford Türkiye'nin konunun takipçisi olup, hasarlı onarımın daha iyi bir serviste onarılmasını istiyorum.

25 Eylül 2024 15:36 (Şikayetten 1 saat sonra)
24 Eylül 2025 09:57

Tamponumdaki hatalı onarımı düzeltmeden üstten yine boyadılar. Ve yine çatladı.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
01 Ağustos 2024 20:56

Selman
22 Mart 2024 21:39
Ford Yetkili Servisinin Değiştirdiği Parçalar Çöp Çıktı
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Nedim
11 Aralık 2024 14:46

Kemal
29 Eylül 2025 10:16
ford-pumada-garanti-suresinde-boya-kalkmasi-sorunu-ve-ford-otosanin-reddi-3.jpg
Mete sonuçtan hiç memnun değil

Mete
24 Nisan 2025 14:02