Saz sonuçtan hiç memnun değil

Ford Şahsuvaroğlu Pişmanlığı

27 Eylül 2024 15:28

Maltepe Şahsuvaroğlu. Elektrikli Toros. Anlaşması yaptık takasa aracıma. Belirli bir fiyat belirlendi bunun üzerine ben de. Kalan eksik bakiyem için kredi başvurusunda bulunma konusunda kendilerini bilgi verdim. Sabahçı günü. Kapora bedeli istediler. Gönderdim kaporasını. İstediğim aracın renginin bayide olmadığını geldiğinde bana haber verileceğini bildirdiler bu süreçte.

Aracımı dışarıdan da istesem satabileceğimi onlar için daha rahat olabileceğini. Sormamın üstüne beyan ettiler kendileri aslında bir sorun problem olmadığını söylediler buna istinaden cumartesi pazar aracın bende kaldı ki araç vermemişlerdi zaten. Pazartesi günü aradığında. Benim aracımın ikinci el araçların fiyatlarında gerileme olduğunu belirttiler benim aracıma tekrar ekspertiz yapıp tekrar yeniden düşük fiyat vereceklerini belirttiler.

Üzerine ben dedim ki biz anlaştık kaporanız yatırdım sizden gelecek arabanın rengini bekliyorum buna istinaden yapmış olduğunuz ticaretin. Sizin gibi kuruma yakışmadığını ve beni mağdur ettiğinizi belirttim kendilerine ve sonuç olarak kaporanı iade ettiler yapmış oldukları ticaretin ne kadar güvensiz bir şirket olduğunu insanları keyiflerine göre istedikleri şekilde resmi bir kuruma yakışmayacak şekilde güvensiz sorumsuz bir şirket olarak kınadığımı söyledim ve hayalini kurduğun Torrisi almaktan vazgeçtim bana bu konuda Torrisi alma konusunda göstermiş oldukları başarıdan dolayı kendilerini kutluyorum.

İnşallah ileri ki zamanda ticari anlayışları hem kendilerini güven kaybı yaşatmayacak şekilde hem de insanları mağdur etmeyecek şekilde geliştirirler.

28 Aralık 2023 13:28

12 Ocak 2024 19:07
Ymy Otomotiv Torres Evx Kapora Bedelini Geri İade Etmiyorlar

19 Şubat 2024 14:02
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Çekmeköy'de Araç Alımında Yaşanan İletişim Ve Hizmet Sorunları

30 Mayıs 2025 13:25