Yasemin sonuçtan memnun

Flormar Color Joy Ojeler 1 2 Saatte Soyuluyor

11 Temmuz 2024 02:32
Yasemin'in Teşekkür Mesajı
“Merhaba, Ürünleri incelemeye gönderdim fakat ürünlerde sorun bulamadıklarını yinede bana hediye kupon tanımladıklarını bildirdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum fakat bana geri bildirim mailindeki dilin daha kibar olmasını beklerdim, sanki ben yalan söylemişim ama yinede lütfedip kupon vermişler gibi bir dil vardı. Kendi ürünlerimi gönderseler bu dili kullanmasalar daha çok sevinirdim. 2 oje için kimseye yalan söyleyecek değilim ve ürünlerdeki iddialarımda kesinlikle ısrarcıyım ve bir daha o seriyi asla almayacağım. Kullandıkları dile ne kadar kırılsam da kendilerine teşekkür ederim.”

Merhaba,
Flormar ojelerini normalde severek kullanıyorum fakat color Joy serisi çok ama çok kötü. 2 3 farklı rengini aldım fakat hepsi birkaç saat içinde soyulmaya başlıyor, tırnaklarımda soyuluyor. Bu seriyi daha önce de kullanmıştım çok güzeldi ama son aldığım ojeler resmen çöp oldu. Yaşadığım durum için çok üzgünüm umarım firma mesajlarımı görür.

11 Temmuz 2024 13:47 (Şikayetten 11 saat sonra)
11 Temmuz 2024 13:49

Merhaba az önce arandım fakat hat düşmedi arama kapandı. Ben de tekrar aradım iletişime geçileceği söylendi. Mail almadım.

11 Temmuz 2024 17:05

Ürünleri incelenmeye gönderdim sonucu ve çözümü heyecanla bekliyorum :)

25 Ağustos 2024 01:21

Zubeyde
20 Mart 2025 19:17

07 Şubat 2024 00:46
Flormar Oje Turunculuk Bırakıyor
Sariye sonuçtan hiç memnun değil

Sariye
15 Mayıs 2025 01:47
Flormar Oje Tırnakta Kalıcı Turuncu Leke Bıraktı
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
23 Ocak 2024 23:28