Florence Nightingale Hastaneleri Florence Nightingale Tedaviyi Reddetme Hakkım Elimden Alındı.

21 Eylül 2024 11:0210.061

İlk olarak Florence Nightingale müşteri hizmetlerini arayarak Axa sigortanın geçip geçmediğini sordum Axa sigortanın geçtiği bilgisi verildi bu bilgiye dayanarak temsilci aracılığıyla randevu oluşturdum, daha sonrasında randevu saatimde Şişli Florence Nightingale hastanesine giriş yaptım kaydımı oluşturdum, sigortamın olup olmadığı soruldu Axa sigortamın olduğunu belirttim, sigortadan yanıt bekledikleri için beklemem istendi onaylayarak bekledim. Beklerken doktor asistanı tarafından doktor odasına yönlendirildim ve veznedeki görevli de yanımızdaydı onay çıkmadan gitmemem gerektiğini bildirmedi. Muayene oldum ve muayeneden sonra bana 2949TL ödeme bilgisi verildi. Bu ödemeyi kabul etmemekteyim, muayene sonrasında ödeme bilgisi verilmez muayeneden önce verilmeliydi. Görüştüğüm her personele Axa sigortam olduğunu bildirmeme rağmen benden bu ücret alındı. Ücret muayene öncesi bildirilseydi muayeneyi reddetme hakkım olurdu bu hakkım elimden alındı. Gereğinin yapılmasını istiyorum ücretimin iadesini istemekteyim.

21 Eylül 2024 11:24 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Sayın Emre Y., Grup Florence Nightingale Hastaneleri olarak öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Görüşmemize istinaden süreç incelenmiştir. Hastanemizde tamamlayıcı sağlık sigortası geçmemektedir ve muayene öncesi sigortadan onay alınamamaktadır, muayene sonrası doktor notları ile birlikte sigorta onayına sunulmaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

20 Mart 2025 09:18

Ne olursa olsun bir ödeme yapılacaksa bilgisini önceden vermek zorundasınız, tamamlayıcı sağlık sigortası hastanenizde geçmiyorsa bunu belirtmek zorundasınız. Hastanenizin çalışma şartlarını bilmek zorunda değilim. Size sorduğumda açıklayıcı olmak zorundasınız fakat olmadınız. Her platformda durumu duyurmaya devam edeceğim.

Florence Nightingale Hastaneleri Hastane Randevu Karmaşası Ve Bilgilendirme Eksikliği

Damla
30 Kasım 2023 13:5511.458

21 Kasım 2023 tarihinde İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nden 9.00'da Y**** K*********'ndan randevu aldım. Sonras...

Florence Nightingale Hastaneleri Şişli Şikayeti!

Emel
21 Temmuz 2024 11:5532.315

21.07.2024 20 Temmuz 2024 12:30 için Florence Nightingale Şişli Hastanesi'nden prof. Dr. ** ** ’dan müşteri hizmetleri ü...

Florence Nightingale Hastaneleri Yanlış Servise Yönlendirmeye Rağmen Para Alınması!

Muharrem
5 Temmuz 2023 17:566.369

Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde ftr bölümünde muayene oldum. Dr. Hanım test ve tetkikler sonucunda benim Roma...

Öne ÇıkanKonular