Florence Nightingale Hastaneleri Şişli Şikayeti!
21.07.2024 20 Temmuz 2024 12:30 için Florence Nightingale Şişli Hastanesi'nden prof. Dr. ** ** ’dan müşteri hizmetleri üzerinden randevu aldım. Suadiye’den hastaneye gittiğimde doktorun geçen haftadan beri yıllık izinde olduğu, randevu bilgisinin ekranlarında olmadığı söylendi. 75 yasındayım, emekliyim; Suadiye’den 1,5 saat araba yolculuğuyla kızlarımla bu sıcaklarda geldim, köprüden HGS geçiş ücreti ve otopark için 150 TL ödedim. Muayene olamadan doktorun olmadığı söylenerek hastanenizden geri çevrildim.
Aynı gün hasta haklarıyla görüşmemiz söylendi; hasta hakları birimi zaten cumartesi çalışmamaktaymış. Mağduriyetimin giderilmesi için o gün hastanenizde çalışan prof. Dr. ** ** ’na muayene olmak istedim; ancak doktorun sadece randevulu hastalarına baktığı, bana bakmayacağını söylediler. Müşteri hizmetlerinizi aradığımızda sistemden randevu bilgisini gördüler.
Randevu iptali için SMS gönderildiği ve telefonla aradıklarını söylediler. Ancak cep telefonuma gelen SMS veya tarafıma yapılan arama çağrısı mevcut değil. Prof. ** bey, geçen haftadan beri yıllık izinde olduğu halde bana müşteri hizmetleriniz tarafından randevu verilmiş. Bunun üzerine, kızlarımla başhekimle görüşmeye gittim, maalesef o da hastanede yokmuş. Başhekim yardımcısı ** bey’e durumumu anlattık.
Hastanenin yaptığı hatadan dolayı mağdur olduğumu ve aynı gün **bey’den muayene olmamı sağlayarak durumu telafi etmesini istedik. 10 dakika sonra ** bey gelerek ** bey’in hastaneden çıktığını söyledi, her iki doktorumuz da kıymetli diyerek tekrar randevu alarak gelmemizi söyledi. Muayene için tercih etmediğimiz iki doktor sundu, daha önce birçok doktora gitmiştim, emar ve tetkiklerim mevcut.
Prof. ** ve **bey’in görüşünü alarak ameliyat olup olmama kararını alacaktım. Bu iki doktor, omurgada uzmanlaşmış doktorlar olduğu için onları tercih etmiştim. Müşteri hizmetleriniz de omurgada bu iki doktora telefonda beni yönlendirmişti. Hastaneniz tarafından yapılan hatanın, yaşadığım mağduriyetin giderilmesini istiyoruz.
Hastanenizde tüm birimler arasında kopukluk var. Sağlık sektöründe böyle bir hatanın olmaması gerekir. Prof. ** veya ** bey’den ücretsiz muayene verilerek yaptığınız hatanın, bize yaşatılan mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz. Aksi takdirde, bir daha ailecek bu hastaneden hizmet almayı düşünmüyoruz; yakın çevremize başımıza gelenleri anlatıp bu hastaneden hizmet almamalarını tavsiye edeceğiz. Saygılarımla, f. T.
Sayın İlgili, Grup Florence Nightingale Hastaneleri olarak öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. "29455471" no'lu bildiriminize istinaden gerekli işlemler başlatılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.