Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Florence Nightingale Hastaneleri Florence Nightingale Şişli Detayı Verilemeyen Fatura!

03 Nisan 2023 10:34

5 Şubat ve 6 şubatta 2 gece Florence Nightingale Şişli hastanesinde yatış yaptık. 4 gece yatış planlanıyordu, gecelik SGK ile anlaşmalı fiyatı 6.600 TL olacak şekilde anlaştık. Ekstralar da olabilir dedikleri için kredi kartımdan 30bin tl avans çektiler. Üstünü iade ederiz dediler. 2 gece yatış sonunda başka bir hastaneye transfer olmak üzere taburcu olduk. 2 gecelik ücretimizin tam 30bin tl olduğunu belirttiler. Detayını istedim, faturanız gün cinde gelecek, detaylar da faturada olacak dediler. Tamam deyip cıktık. Fatura 2 hafta gelmedi, telefon edip zar zor aldım; fatura tek kalem saglık hizmetleri olarak kesilmişti. Detay istedim, hastane veremiyoruz dedi. Uzun sure bana dönmediler, sonunda bir açıklama gönderdiler, detaylar yok, kalem kalem ne için ne ödedim dokum istiyorum, veremeyiz diyorlar. 2 gece için 30bin tl ödedim, SGK ile anlaşmalı, neye ödediğimi bilmiyorum. Şikayetçiyim.

03 Nisan 2023 10:39 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın İlgili, Grup Florence Nightingale Hastaneleri olarak öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. “24324527” no’lu bildiriminize istinaden gerekli işlemler başlatılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Gonca
Gonca
07 Nisan 2023 08:24

Hala bana gerekli açıklama yapılmadı, biri arayıp size mail atacağız birazdan dedi, üzerinden 2 gün geçti. Herhalde beni oyalamaya çalışıyorlar. Sanıyorum saglik bakanlığı ile iletişime geçmem gerekecek.

Ücretsiz Belge Verildiği Halde D Vitamini Testi İçin 2.800 TL Ücret Talebi

ucretsiz-belge-verildigi-halde-d-vitamini-testi-icin-2800-tl-ucret-talebi-2.jpg
Kader sonuçtan hiç memnun değil

Otopark Görevlisinden Hakaret Ve Fahiş Ücret Mağduriyeti

06 Ağustos 2025 00:54