Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Amsterdam'dan Berlin Yolculuğumuz FlixBus İle Neden Mahvoldu?

29 Ocak 2024 00:18

28 Ocak 2024 tarihinde Amsterdam'dan Berlin'e gitmek üzere flixbus'ın 07.15 sefer saatli otobüsünü satın almıştık. Tam olarak 07.00'de Amsterdam Sloterdijk flixbus durağına geldik. Geldiğimizde iki adet otobüs vardı. Biri Londra'ya diğeri de Köln'e gidiyordu. Emin olmak adına defalarca hem şoföre hem valiz görevlisine, hem de yolculara otobüsün Berlin'e gidip gitmediğini sorup teyit ettik. Şoför dahil otobüsün Berlin'e gitmediği söylendi. Üstelik otobüslerin hiçbirinde bizim sefer numaramız olan X31 yazmıyordu. Ayrıca uygulamadan otobüsümüzün nerede olduğunu görmeye çalıştık ancak takip sistemi de çalışmadı. Yarım saat sonra m hizmetlerine ulaştığımızda ise otobüsün kalktığı söylendi. Berlin'deki trenlerde grev olduğu için tren biletimiz de yandığı için son çözüm yolumuz olan bu otobüs bileti de yanınca Berlin'deki konaklamamız da yanmış oldu. Geceyi terminalde geçireceğiz. Bu otobüsün gelmediğini, beni ve yanımdaki 5 arkadaşımı, üstelik yanımızdaki diğer yabancı uyruklu yolcuları da mağdur ettiğinizi kabul edip gerekli işlemleri yapmanızı talep ediyorum. Aksi takdirde hukuki süreci başlatacağımızı bildirmek isterim. Uzun süredir planladığımız tatilimiz bu sorumsuzluk sebebiyle zehir olmuştur. Gereğinin yapılmasını ümit ediyorum.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Flixbus Durağa Gelmedi, Mağdur Olduk

Flixbus Durağa Gelmedi, Mağdur Olduk

29 Ocak 2024 00:05
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 14:43