Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Yetkililer Beni Salondan Kovdu. ( Fitstation Başakşehir)

01 Mart 2024 01:04

Salondan Kovuldum. Evet yanlış duymadınız ve hiçbir abartı yok. Salona kaydolalı Yaklaşık 3 hafta oldu ve bugün eşofmanımı almayı unuttum. Sonra ne oldu? Görevli arkadaş hareketleri yapmaya henüz başlamışken yönetimin talimatıyla salondan çıkmamı istedi. Sıfır Tolerans. Şok oldum. Sanki suç işledim. Bu nasıl bir kabalık. İlk sete başlamamla çıkmam bir oldu. Yönetimdeki kişiyle görüştüm ve karşılaştığım donuk tavır ile ikinci kez şaşırdım. Tok satıcı kıvamında. Çok iticiydi. Çok gerildim. Söyleyeceğimi söyledim ve çıktım. Tam bir rezil lik. Normalde bu yapılan terbiyesizliğin karşılığı üyeliğin kesinti yapılmadan iptali. Ya bunu yapın. Ya da bir şekilde telafi edin. Bu yapılan terbiyesizliğin üzerine hiçbir şey olmamış gibi salona gelmemi beklemeyin.

Efe
Efe

Tok satıcı tavırlarındalar insan kovmak için yer arıyorlar çünkü 4. Etap ve 5. Etap civarında başka bir spor salonu yok varsa bile birbirlerine çok uzak bu yorumunu Google yorumlardan yaparsan daha hızlı sonuç alabilirsin belki o civarda başka spor salonu açılırsa tavırları değişebilir

Ömer
Ömer

Google'a da yazdım. Sonuç falan yok. Adamlar ilgilenmiyor bile. Evet maalesef tok satıcı kıvamındalar. Aynı problemi tekrar yaşadım! Sandaletle gitmiştim bir keresinde ve dediler ki sandaletle girmek yasak. Tabi sinirden küplere bindim. Bu sefer çıkmadım tabi ki. Diyorum ki kardeşim bir uyarı as bir şey as. Diyor ki; sözleşmede yazıyor. Sanki kendisi her aldığı hizmette sayfalarca sözleşme okuyor. Sinirden yaklaşık 15 dakika kadar ux anlattım yetkiliye. Dedim sadece bir kağıt asacaksın uyarı için kapı girişine. Diyor ki yok bu olmaz, kabul etmezler. (Yapmamak için ilkinde de direttiler, ikincisinde de diretti.) Sanki proje yap diyorum. Yazıcıdan çıktı alacaksın altı üstü. Farkında değildi ama yaptığı tamamen provokasyondu. Dışarıda böyle bir durumla karşılaşsam çok ciddi kavga ederdim. Süre bitene kadar gideceğim mecbur. Kurumsal bir yer değil kesinlikle.

Erman sonuçtan hiç memnun değil

Üyelik Başlatma Sözünün Tutulmaması Ve Müşteri Mağduriyeti

30 Mayıs 2025 14:31