18 Eylül 2024 20:32

Merhaba,
Trendyol'dan Evimgüzel satıcısından Fissler Vitaquick Premium 6 litre düdüklü tencere aldım. Bu tencerenin reklamlarında yemekleri çok kısa sürede pişirir diye yazıyordu. Ben de buna güvenerek sipariş verdim. Kargom elime ulaştı. Paketi açtım ve deneme amaçlı tencereyi kullanıp yemek yaptım ama saatlerce pişirmeme rağmen yemek bir türlü pişmedi. Saatler sonra tencereyi açtığımda kapağının kenarlarında pas olduğunu gördüm. Trendyol'a yazdım ve iade kodu oluşturup tencereyi geri gönderdim. Satıcıdan gelen bilgiye göre analiz yapılıp üretim kaynaklı olmadığı tespit edildiği söylendi. Ücretsiz temizleme yapılıp ürünü geri iade ettiler ve kullanma kılavuzuna bakarak temizledikten sonra kurulanmasını söylediler. Fakat yemek pişirdikten sonra kapağı açtığımız için zaten yıkama işlemi yapmamıştık. Kargo geri elime ulaştı. Hiç açmadan kargoyu tekrar geri gönderdim. Bu sefer de kullanıma kaynaklı sap kısmında çatlama olduğu gerekçesiyle ürün tekrar bana geri gönderildi. Trendyol, ürünü ve satıcıyı değerlendir kısmında yazdığım olumsuzlukları hiçbir şekilde kabul edip değerlendirmemi yayınlamıyorlar. Evimgüzel satıcısı ve Trendyol hakkında olumsuz düşüncelerim var. Bu yazıyı okuyan arkadaşlar lütfen çevrenizi Evimgüzel satıcısından alışveriş yapmaması konusunda uyarınız.

profile profile profile
19 Eylül 2024 11:06 (Şikayetten 14 saat sonra)

Müşterimizin iletmiş olduğu konuya istinaden 19/09/2024 tarihinde görüşülmüş ve konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetler ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla

29 Eylül 2024 13:28
Fissler Düdüklü Tencere Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunu

Merhaba Ürünü 2. İade için gönderdiğim süreçte Trendyol tarafından arandım ve ürünü kabul etmeyip tekrar iade edersem hem ürünün geri gelmeyeceğini hem de para iadesi olmayacağını söylediler. Ürün elime ulaştı. Fakat benim gönderdiğim ürün değil sapı kırık kapağı bozuk kapanmayan bir ürün gönderildi. İade edersem üründen ve paradan olacağımı bildikleri için bana böyle bir saçmalık uyguladılar. Trendyol u yine aradım durumu anlattım ürünü 3. Kez yine iade ettim şu an inceleme aşamasında imiş. Hâlâ bekliyorum Süreç zarfında Fissler kendi markasının arkasında durmaması çok enteresan

Sibel sonucu yetersiz buldu

Sibel
11 Mart 2025 14:21

Fissler Düdüklü Tencere İle İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı

Sezer
16 Nisan 2025 12:06
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
07 Kasım 2023 18:15
Fissler Düdüklü Tencere Leke Sorunu
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Fissler Düdüklü Tencere Valf Contası Garanti Dışı Bırakıldı, Yüksek Ücret Talebi

Burak
15 Ekim 2025 10:00