Fissler Düdüklü Tencere Hava Kaçırıyor

07 Temmuz 2024 10:29

Geçtiğimiz yıl Fissler marka düdüklü tencere aldım. Geçtiğimiz günlerde ilk kez kullanmak istediğimde gereğinden fazla buhar çıkışı yaptığını ve su akıttığını fark ettim. Ayrıca çizgilerde belirmiyordu. 15 dakika kaynamadan sonra kapağı açmak istediğimde de direkt olarak açıldı çünkü içinde buhar hapsedilmemişti.
Müşteri hizmetlerini aradığımda uzun süre kullanılmadığından dolayı lastikler sertleşmiş olabilir sabunlu sıcak suda 15 dakika bekletin dedi. Onu da yaptım. Fakat sonuç yine aynı oldu. Daha hiç kullanamadan böyle bir markadan bu şekilde bir deneyim yaşamak çok üzücü.
Garantim hala devam ediyor, yetkililerin geri dönüşünü rica ediyorum.

08 Temmuz 2024 10:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Müşterimizin iletmiş olduğu konuya istinaden 08/07/2024 tarihinde görüşülmüş ve konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetler ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla

18 Temmuz 2024 20:53
Fissler Düdüklü Tencere Hava Kaçırıyor

Merhaba, kapağı söylediğiniz gibi size kargoladım. Aradan biraz zaman geçti. Bu zaman içerisinde süreçle ilgili hiçbir bilgilendirme alamadım. Bugün kargo tekrar kapağı getirdi. Kapak değişti mi? Lastik mi değişti? Komple yeni mi gönderildi? Hiçbir bilgilendirme vs. Yok. Denemek için tekrar 3 bardak su koyup kaynamaya bıraktım. Sonuç yine aynı, yine hüsran. Buhar kaçırmaya devam ediyor ve su damlatıyor. Kapak değişimi vs. Değil, komple yeni ürün istiyorum. Hiç kullanamadan çöp oldu resmen tencere! Acil geri dönüş talep ediyorum.

19 Temmuz 2024 08:59

Neriman
Neriman

Kopyala yapıştır mesajlardan bıkmadılar, karşımızda gerçek ilgilenen müşteri hizmetleri yok...

Merve
17 Nisan 2025 23:55

Fissler Düdüklü Tencere Pişmanlıktır

Yağmur
20 Haziran 2024 21:35
Bengisu sonuçtan çok memnun

Bengisu
05 Şubat 2024 23:22
"Teşekkür ederiz fişler kalitesi"