Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Fisekhane.com Fişekhane The Loop Mekanı

Şevval
14 Eylül 2024 02:50

Merhaba. 13 Eylül akşamı, Zeytinburnu/Fişekhane'de The Loop isimli mekanda arkadaşımla önce yemek daha sonra kahve içtim. Arkadaşım prize yakın yerdeydi personelden yardım istedik fakat diğer personel sert bir şekilde içeri bölümdeki tarafa şarja takmasını istedi. Arkadaşımın içeceği bitmeden masadan fincanı kaldırmaya yöneldi. Bitmediğini söyleyerek devam ettik. Hesap istediğimizde ben hizmet ücretini ödemek istemediğimi beyan ederek itirazda bulundum. Kaba bir şekilde içeri gidip gelerek kadın bir personelle durumu benim duyacağım şekilde hararetli konuştular. Kaba davranan personel arkadaş geldiğinde bu şekilde davranmasının gerek olmadığını ilettim fakat tepkili olmadığını hizmet ücretinin tüm Avrupa verildiğini ve Türk milletimizin medeni olmadığını ellerini kollarını kaldırarak sesli bir şekilde insanların içerisinde ders verme şeklinde konuşmaya çalıştı. Ben oturup zaten yeterince yemiş içmiş, Türkiye cumhuriyetinde Türk bir vatandaş olarak yaşadığım ülkemi ve semtimi seve seve temsil etmekten gurur duyan genç bir kız olarak personel arkadaşın herkes içerisinde sert bir şekilde konuşmasından aşırı rahatsız oldum. Konu para veya ödememezlik değil. Gittiğim defalarca kafede ödemek istemediğimde ödemediğimi ve ilk defa karşılaştığımda kibarlık anlamında jest olarak ödetmediği cafe sahipleri olmuştur. Söz konusu para asla ve asla olamaz. Personel arkadaşın herkes içerisinde ellerini kollarını kaldırarak ayrıca medeniyet konusunda ders veremeyecek insan olduğunu davranışına karşı sabırla iletişim kurarak anlatmaya çalıştım. Fakat 26 yaşındayım, hiçbir mekanda böyle iletişim kuran bir personelle karşılaşmadım. Bu sebepten mekanının her şeyi çok güzel, çokta samimiydi. Tüm güzel geçen akşamıma tek kötü an olarak hatırlayacağım personel arkadaştır.

14 Ağustos 2025 19:41
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Fisekhane.com Fişekhane Otopark Ücret Ödeme Sorunu

01 Aralık 2023 07:26

Kaba Karşılama Nedeniyle Keyifsiz Bir Akşam Yaşadık

27 Eylül 2025 21:17
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Carousel AVM Otopark Şikayet

09 Eylül 2023 00:18