Hasan sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 14:39

. Profesör F******** ve y***** d*** a**** aldatmacası
Herkes gibi ben de Telegram ve X platformu üzerinden müşteri avlayan Profesör F********'nin kurbanı oldum. Beni asistanı olduğunu söyleyerek y***** d*** a**** adlı bayana yönlendirdi. O da beni Yatırım Finansman'a üye yaparak hesap açtırdı. Ardından sizi batırmak için kullandığı kopya işlem (copy trade) sistemiyle işlemler açmaya başladı. İşin püf noktası, swapların ayın 1 ile 5 arasında yatacağını söylediler. Ancak swapları yatırmadılar. Yatırılması için tartıştığınızda lot çevrimi şartı koydular ama ne yazık ki ne yaparsanız yapın o lotlar hiç çevrilmedi. Hatta swapları vermek için ekstra para istediler. Canları istediğinde komisyon oranlarını keyiflerine göre artırdılar. Örneğin ilk işlemlerimde altın ons komisyonu bir iki dolar iken, on iki on dört aralığına çıktığını bile gördüm. Olay, sizi batırıp paranıza el koymak. Bu insanlarla kazanmak imkansız. Bunları okuyup da hâlâ Profesör F********, y***** d*** a****, Yatırım Finansman'la iş yapacaksanız geçmiş olsun. Bu kişilerin ne merkezi ne de bürosu var; fiziksel olarak hiçbir yerleri yok. Yurt dışından insanların parasını alıp götürüyorlar. Parasını kaptıranlara Allah sabır versin. Adreslerini ya da nerede olduklarını bilen varsa haber verirse sevinirim.

05 Nisan 2024 16:28

Prf Fibonacci adlı şahıs X ve Telegram platformu üzerinden müşteri avlayarak asistanım dediği yagmur duru akgün aracılığı ile finansman yatırım ile forex piyasasına müşteri kazandırıyorlar. İnsanların paralarını yurt dışından bir çok numaralar yaparak yok ediyorlar Prf Fibonacci denen eleman Copy trade denen sistemle hesabınızdan işlem açarak sizi batırıyor telegram üzerindeki grubundan kazandığını gösteren resimler paylaşarak insanları özendiriyor yüzlerce insanı perişan ettiler bizi batırdılar inşallah burayı okuyup uzak durursunuz tek amacım hiç olmazsa birkaç kişiyi kurtarmak.

Ek

Ali
Ali

Ben de swap bekliyordum lot çevrim şartı ile ana parama da el koydular nasıl bir etkileşim yapılmalı en azından başka kimseler düşmese

Gülden sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 12:31
Finans Yatırım Finansal Yatırım=Para Kaybettirme Uygulaması
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Finans Yatırım Mağduriyeti

27 Eylül 2023 14:54