Ecem sonuçtan çok memnun

İptal Talebine Yanıt Alınamayan Sipariş

24 Aralık 2024 10:22
Ecem'in Teşekkür Mesajı
“İletişim kopukluğu yaşamış olsak bile çok yardımcı oldular teşekkürler”

21.12.24 tarihinde müşteri hizmetleri ile siparişim hazırlanıyor. Aşamasındayken iptali için talep oluşturdum. Temsilci bu konuyla ilgili size geri dönüş yapılacak deyip herhangi bir geri dönüş almadım. Bugün telefonuma kargoya verildiğine dair mesaj geldi ve konuya istinaden tekrar iletişime geçtim. Temsilcinin söylediği dün bize iletildi konu iptal sağlayamıyoruz. Renklendirilen boyaların iadesi olmadığına dair bir bilgi aldım online üzerinden aldığım bir ürün olduğu için ve hazırlık esnasından iptal talebim olduğundan dolayı ürünün iadesini talep ediyorum. Bu süre zarfında bana geri dönüş yapılmadı ve ben dolaplarımı zaten boyalı sipariş verdim eğer ki hızlı bir geri dönüş sağlansaydı iptal etmek zorunda kalmayacaktım ki ayrıca internet sitesinden bu konuyla ilgili herhangi bir uyarı bulunmamaktadır ve görsel olarak hepsini paylaşmıyorum. Mağduriyetin giderilmesi için destek talep ediyorum.

24 Aralık 2024 10:31 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

Ecem
Ecem
09 Ocak 2025 09:36

İletişim kopukluğu yaşamış olsak bile çok yardımcı oldular teşekkürler

27 Aralık 2024 17:07
Boya Siparişim Teslim Edilmedi Ve İptal Edilemiyor
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
08 Ocak 2025 13:43
"İadem yapıldı. Teşekkürler..."
Kübra sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2024 18:58
"İsmini yanlış hatırlamıyorsam Esra hanım ile görüştüm kendisi kibar nazik bir yaklaşımla çözüm odaklıydı. Sorunum çözüldü ilgisi için teşekkür ederim"
Betül sonuçtan çok memnun

06 Ocak 2025 10:49
"Filli boyadan Yelda hanım benimle iletişime geçip mağduriyetimi giderdi. İndirim bitmesine rağmen telafi için benim adıma indirim kuponu tanımladı. İlk başta boyalarım eksik geldi ancak Yelda hanımla yeniden iletişime geçince hemen bu sorunumu da çözdü ve boyalarıma kavuştum sonunda. Artık evimin her yerinin dönüşümüne başlayabilirim. Filli boyaya ve Yelda hanıma teşekkür ederim"
Trendyol'dan Aldığım Boyalar Neden İade Edildi?
Trendyol'dan Aldığım Boyalar Neden İade Edildi?