Fibabanka'da Müşteri Hizmetleri Krizi

20 Kasım 2024 11:00

Fibabanka'dan kredi çekme hatasına düşüp kredi çektim ve sonrasında kredimi unutmuşum, 7 gün geciktirmişim. Bu arada 3. taksit galiba ve ilk gecikme. Tahsilat birimi tarafından arandım, arayan personelin konuşma üslubu o kadar yakışık almaz ki, sokaktan birini oturtsanız daha seviyeli konuşur, o derece. Unutmuşum, hemen ödeyeceğim dememe rağmen bana hesap soruluyor "neden ödemediniz" gibi. Beni arayan personel Cumhuriyet Savcısı da benim mi haberim yok? Pardon da sizi ne ilgilendirir neden ödemediğim? Size hesap mı vereceğim (4-5 defa unutmuşum dememe rağmen)? Ki bunun karşılığında yeterli faiz alıyorsunuz, yeterliden kastım fazlasıyla. Telefonu kapatmaya çalışıyorum ve personelin o aşamaya kadar ki terbiyesizliği yetmezmiş gibi bana nasıl konuşmam gerektiğini de söylemeyi ihmal etmiyor. Bu ve bunun gibi çalışan personeller karşısındaki kişiye 7 gün gecikme için aşağı muamelesi yaptığı sürece Fibabanka müşteri kaybetmeye mahkumdur, tıpkı şu an olduğu gibi.

20 Kasım 2024 11:41 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Merhaba Sayın Osman K. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Hazel sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka'da Kredi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

22 Nisan 16:16

Fibabanka'da Kredi Engeli Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

11 Şubat 17:42
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
02 Nisan 11:00
Züleyha sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka'da Kredi Takibi Sorunu

Züleyha