Gizem sonuçtan çok memnun

Fibabanka Sebepsiz İlişkimi Kesti

26 Ağustos 2024 11:55

Fiba Banka müşterisiyim. Bu zamana kadar aldığım kredilerimi düzenli bir şekilde ödedim. Herhangi bir geç ödemem bulunmazken bankamız değerlendirme neticesinde Fiba Banka ile ilişkiniz sonlandırılmıştır diye mesaj aldım. Ve şu an devam eden ödemekte olduğum kredim var her ay düzenli ödüyorum hesabımda param var Fibabanka mobilden 14.00 a kadar başka hesaba aktara bilirsiniz diye mesaj geldi fakat Fibabanka mobile de giriş yapamıyorum Bankayı aradım, bilgi alamadım. Tarafıma neden bankayla ilişiğim kesilmiştir? Bilgi almak istiyorum.

26 Ağustos 2024 12:19 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Merhaba Sayın Gizem U. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Gizem
Gizem
28 Ağustos 2024 06:53

Müşteri temsilcileri aradı mobil bankacılığı açtı paramı çekebildim fakat ilişkim neden kesilmedi diye sorduğumda bana cevap veremediler sebebi belli değil dediler bankamız sizin ile çalışmak istemiyor dediler ve mobil bankacılığımı tekrardan kapattılar

Hiçbir Gecikmem Yokken Fiba Banka İlişiğim Neden Kesildi Bilgi Alamıyorum

28 Temmuz 2025 16:31
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Fiba Banka Müşteri İlişkisi Sonlandırma Bilgi Vermeme

23 Temmuz 2024 13:22

Bankayla İlişkim Aniden Sonlandırıldı, Bilgi Alamıyorum

Hüsamettin
10 Şubat 2025 23:34

Hesabım Uyarısız Kapatıldı, Mağdurum!

24 Ekim 2024 16:28