Fethiye Seyahat Şoför Herkesin İçinde Bize Bağırdı!

27 Ağustos 2023 11:29

25.08.2023 tarihinde, saat 18.00'de Denizli'den Seydikemer'e gitmek için bilet aldık. Denizli'yi daha bilemediğim için daha önceden de bindiğim yol kenarından binmek istedim. Şoför gelip nasıl iş yapıyorsunuz siz, oradan binilmez - az ileriye boş bir alanda durdu kendisi - diyerek bağırmaya başladı. Biz sakin bir şekilde hep buradan bindiğimizi izah etmeye çalıştık ama şoför önce bizi yalancılıkla itham etti. Sonra da diğer şoförlerden bana ne diyerek - sanki aynı firmada çalışmıyorlarmış gibi - bağırmaya devam etti. İçeri geçince kaba bir şekilde koltuklarımızı sordu biz şu diyerek göstersek de tekrar bağırarak siz numaralarını söyleyemiyor musunuz diye azarladı. Dakikaların hesabını yapan şoför mola yerinden 5 dakika geç çıktık.

Şenel

Hemşehrim her şeyi biliyorsunuz her yerden yolcu alınmaz adam doğrusunu yapmış müsait olmayan yerde gelip arkadan bir araç çarpsa sorumlusu kim şoför mahkemede hakim soruyor oğlum müsait yermiydi yolcuyu aldın yer hayır o zaman ebeyin taaa. Kar yağdı çok bilmişlik yapmayın ancak işiniz şikayet isbiyon

Vay 5 dakika geç çıkmış kıyamet kopar aman

26 Ağustos 2023 08:15
Başak sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 18:12
Zihni sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 22:18
Yanlış Bilgilendirme Ve Alaycı Tavır