Olcay sonuçtan memnun

Fest Danışmanlık ve Depolama Bandrolsüz Samuray Force İlaç Satmak İnsan Sağlığı İle Oynamak

17 Nisan 2024 13:49

17/04/2024 tarihinde almış olduğum Samurai Force isimli ilacı teslim aldım; ancak, üründe ne bandrol bulunmaktadır ne de kapak kilidi mevcuttur. Ürünü iade etmek istiyorum. Tarafıma acilen dönüş yapılmazsa adli işlem başlatacağımı bildirmek zorundayım. İnsan sağlığı ile oynanamaz. Olcay E****, 0532*****24 numaralı telefondan ivedilikle yetkili biri ile görüşmek istiyorum.

18 Nisan 2024 10:55 (Şikayetten 21 saat sonra)

Konu ile ilgili şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. İlgili birimlerimiz en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır.

Olcay
Olcay
18 Nisan 2024 11:18

Bir an çözüm sürecinin başlatılmasını rica ederim

Hakan sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 15:31
"İlgi ve alakanız için çok teşekkürler"
Fest Danışmanlık ve Depolama Sahte Reklam İle Pazarlama
Arif sonuçtan çok memnun

12 Mayıs 2024 12:09
"Müşteri temsilcisine ilgi ve alakası için teşekkür ederim, sorunu çözüp 24 saat geçmeden para iadesi yapıldı."