Ferplus Yarasa Gübresi Gerçekten Organik Mi?

30 Haziran 2023 13:441.561

06.03.2023'de 8 bin tl bedel ile internet web siteleri üzerinden tanıştığım ferplus gübre tarım ürünler a. Ş. Firması sahiplerinden m**s** 400 litre organik sertifikalı olduğunu söylediği yarasa gübresi satın aldım.

Ürün teslimatında yapılması gereken fatura ve organik tarım sertifikalarını şoförde olmadığı için veremedi (sanırım benim siparişimi yük üstü taşımışlar).

İrtibatım m** s** hanım ile irtibata geçtiğimde eşi a** i** s** bey ile de konuşarak elden Ankara'ya gelirken faturaları ve alırken taahhüt ettikleri organik tarım müteşebbis ve ürün sertifikalarını getireceklerini söylediler ancak ilk ay beni bugün yarın oyaladılar ancak üç ay oldu hala ortada ne sertifikalar ne de fatura var.

Ürünlerin üzerindeki gts sertifikaları da başkası adına kayıtlı.

Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne, hazine ve Maliye Bakanlığına, tarım ve orman Bakanlığına aktardım, hukuki süreç devam etmekte.

Kurum'un adı ferplus gübre ve tarım ürünleri a. Ş.
Web sitesi https://www.ferplusgubre.com/
web sitelerinde de paylaştıkları bendeki telefonları +90 543 350 61 86 – 0 541 353 61 86
adresi boğazkent Mah sahil cad. No:82 Serik/ Antalya (yeni adresi).

Ödeme yapmama rağmen fatura ve taahhüt ettikleri organik tarım sertifikaları'nı halen sunmadıklarını buradan ihbar ediyorum.

23 Eylül 2023 11:29

Güncelleme: 23.09.2023 Israrlı takibime Serik, Antalya Vergi Müdürlüğü "şikayet eden mağdur vatandaşa bilgi vermesek de işlem yapılmadığı anlamına gelmez" gibi komik bir cevap verdi, zira hala fatura elime geçmedi, organik tarım sertifikaları ulaşmadı. Tarım Orman Bakanlığı'na ilave yaptığım Antalya ve Serik tob memurlarının işlem yapmaması ve müfettiş atanması talebim değerlendirildi, müfettiş atandı, şikayetime konu usulsüzlük nihayet bakanlık tarafından incelemede. Firmanın ruhsatlandırılma süreci askıya alındı. Ama İnternet üzerinden hala benzer şekilde ne olduğu belli olmayan (gts etiketleri sahte) ürün için maalesef işlem yapan yok...

16 Mart 2024 14:04

Güncel Bilgi: ferplus diye Organik Yarasa Gübre Üreticisi yok. Şikayetim üzerine Lisans içeriği denetimi için giden Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri, bir üretim tesisi göremediği gibi, boş bir dükkan olduğu için üretim lisansı vermedi. Satıcı olarak değerlendirip aldığınız ürünlerin içeriğini, aldığınız ürünlerin gts etiketleri üzerinden içerik, satıcı, üretici ve aldığınız ürünün adına kayıtlı olduğunu teyit ettikten sonra ödemeyi yapmayı unutmayın, yoksa siz de benim gibi mağdur olabilirsiniz.

Hakan
Hakan
10 Ağustos 2023 14:45

Merak ettim bakanlık geri dönüş yaptımı acaba.

Organik Gübreci Ürünleri Göndermiyor

Ömer
14 Haziran 2024 15:25326

"Sorun çözüldü teşekkür ederim"

Duru Yumurta L Boy Yumurta Yerine Koliden Çıkan S Yumurta

Kazım
31 Ekim 2023 09:46371

21 Ekim 2023 cumartesi günü Gimsa marketlerden 1 koli l tipi (resimleri ve faturası mevcut) yumurta aldım. Eve geldiğimd...

1 Destek

Green Peeling Turkey Bir Yanıltıcıdır!

Berrak
31 Mayıs 2024 19:031.029

Ben 7 Nisan 2023 tarihinde Instagram'da gördüğüm Green Peeling Turkey adlı sayfadan ürün sipariş verdim sonra bana hiçbi...