Fenerbahçe Üniversitesi Fenerbahçe' Üniversitesine Yatırmış Olduğum Ücret İadesi

Derviş
19 Temmuz 2023 20:269.863

Fenerbahçe Üniversitesi'ne 2024 eğitim öğretim yılı için yatırmış olduğum ücretin iadesini istedim fakat ne muhatap bulabildim ne de herhangi bir cevap alabildim maillerime de cevap alamadım. 2024 eğitim öğretim yılı başlamadan erken ödeme indiriminden faydalanmak için yatırdım kaydımı almak istiyorum fakat paramı alamıyorum. Yani 2023 yılı yatırdığım değil 2024 yılı yatırdığım paramı istiyorum. Herhangi bir hizmet almadığım paramı istiyorum ama cevap alamıyorum

Yorumlar(9)

Gülce
Gülce
5 Mayıs 19:32

Derviş Bey merhabalar. Sürecinizi nasıl ilerlettiniz, direkt ünivertsite ile mi iletişim kurdunuz yoksa hukuki yollara mı başvurdunuz? İletişim kurabilir miyiz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ece
Ece
23 Şubat 2024 11:07

Merhaba para iadesi yapıldımı bize de yardımcı olur musunuz

Dilan
Dilan
16 Eylül 2023 00:29

Merhabalar sanırım para iadenizi alabildiniz bu konuda bilgi alabilir miyim sizden nasıl bir yöntem izlediniz ben de aynı sorundan muzdaribim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şikayeti Çözüldü
15 Eylül 2023 09:27

Özelden yazmak istiyorum numara verir misiniz? Sormak istediğim şeyler var

Şikayeti Çözüldü
14 Eylül 2023 23:05

Merhaba ücret iadesi yapıldı mı? Size

Fenerbahçe Üniversitesi 1 Yıllık Para İademi Yapmıyor.

Derya
1 Mart 2024 21:2913.632

Fenerbahçe Üniversitesi 1 yıllık ücretimi geri ödemiyor. 2023-2024 Güz dönemini dondurdum, Bahar döneminde ise yatay geç...

Ücret İadesi Ve Muhatap Bulamama Sorunu

Özge
3 Aralık 2024 14:286.742

Ücret iadesi alamamak ve muhatap bulamamak Aşağıdaki maili 15.02.2023 tarihinde atmama rağmen hâlâ sorunum çözülmedi. 20...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular