Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Favorim Kids Mağduriyetim

15 Kasım 2023 11:09

Instagram'da denk geldiğim favorim Kids sayfasından oğluma 3 yaş kıyafet aldım. Alırken sayfada tam yaşınızı alabilirsiniz yazısını okudum ve 3 yaş sipariş verdim. (327 TL kıyafet + 45 TL kargo parası toplamda 372 TL ödedim ) gelen kıyafet 5 yaşa bile büyük gelebilir. Sayfaya oğlumun üstündeki haliyle attım bana terziye gitmemi olmazsa yardımcı olabileceklerini söylediler ( terzi de bedava yapmıyor sonuçta) bende terzide olamayacağını söyleyip değişim talep ettim. Kendileri bana kod gönderip ücreti benim ödemem gerektiğini söylediler. Bende kargoyu ödemek istemediğimi belirttim, bu şekilde alamayız dediler. Baştan zaten kargo parası ödetip sayfaya iade yok değişim var yazıp, kargoyu bana ödetmek ne kadar etik. Kendilerine kargoyu göndermeyeceğimi bu durumu etik bulmadığımı ve yasal yollara başvuracağımı söyledim. Yasal haklarımı kullanabileceğimi söylediler. Hizmetten hiç ama hiç memnun kalmadım. Konuşmalar en baştan ekran görüntüsü elimde mevcut. Gerekli yerlere ileteceğim.

Talha
Talha

Merhabalar Yasemin hanım Favorimkids çocuk Giyim Mağazası adına yazıyorum sizlere bizlere ulaşırsanız mağduriyetiniz en iyi şekilde giderilecektir hiçbir müşterimizi mağdur etmediğimiz gibi sizlerinde mağdur olmanızı istemeyiz sevgilerle

Yasemin
Yasemin

Merhabalar mesajıma 1 sene sonra cevap vermişsiniz. Kıyafeti hiç kullanamadan başka bir çocuğa verdik. Teşekkür ederiz

Yağmur sonuçtan çok memnun

12 Mart 2025 12:49