Yanlış Teslimat Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

25 Aralık 2024 13:16

10/12/2024 tarihinde Farmazon adı altında, işi sadece komisyonculuk olan siteden verdiğim sipariş, Aras Kargo iş birliği ile hala elime ulaşmış değil. Teslimat adresini yanlış girdikleri için ve girdikleri teslimat adresi kargo firmasının gönderim alanı dışında olduğundan kargom ortalıkta kayboldu. Bu durum 3 gün arayla 2 kere yaşandı ve 15 gündür iade olup paramın yatmasını bekliyorum. Bunlarla kalmayıp müşteri temsilcileri denen iş bilmez çalışanları asla sorunuma çözüm bulamayıp sorun kaydını 3 kere sorun çözülmüş gibi kapattılar. Ben de bunun üzerine benim güya sorunumla ilgilenen müşteri temsilcisi kisvesi altında istihdam sağlanan arkadaş için en düşük puanla geri bildirim yaptım. Bu geri bildirimden sonra 2-3 saat içinde beni merkezden arayıp lütfen o geri bildirimi geri çekin, arkadaşımız yeni başladı gibi saçmalıklarla beni dakikalarca uğraştırdılar. Ben eczacıyım, eczanemde sağlık hizmeti veriyorum ve hastalarıma söz verdiğim ürünleri Farmazon denilen komisyoncu siteden peşin parayla temin etmeye çalışıyorum fakat iş bilmez çalışanlarıyla tamamen kusur olan bu sitede hizmet almak imkansız. Sipariş verirken 2 kere düşün, insanları mağdur ediyorlar. En kısa zamanda Tüketici Hakları Mahkemesi'ne de başvuracağım.

25 Aralık 2024 12:41

10/12/2024 tarihinde farmazon adı altında işi sadece komisyonculuk olan siteden verdiğim sipariş Aras Kargo iş birliği ile hala elime ulaşmış değil. Teslimat adresini yanlış girdikleri için ve girdikleri teslimat adresi kargo firmasının gönderim alanı dışı olduğundan kargom ortalıkta kayboldu. Bu durum 3 gün arayla 2 kere yaşandı ve 15 gündür iade olup paramın yatmasını bekliyorum. Bunlarla kalmayıp müşteri temsilcileri denen iş bilmez çalışanları asla sorunuma çözüm bulamayıp sorun kaydını 3 kere sorun çözülmüş gibi kapattılar. Ben de bunun üzerine benim güya sorunumla ilgilenen müşteri temsilcisi kisvesi altında istihdam sağlanan arkadaş için en düşük puanla geri bildirim yaptım. Bu geri-BİLDİRİMDEN sonra 2-3 saat içinde beni merkezden arayıp lütfen o geri-BİLDİRİMİ geri çekin arkadaşımız yeni başladı gibi saçmalıklarla beni dakikalarca uğraştırdılar. Ben eczacıyım eczanemde sağlık hizmeti veriyorum ve hastalarıma söz verdiğim ürünleri farmazon denilen komisyoncu siteden peşin parayla temin etmeye çalışıyorum fakat iş bilmez çalışanlarıyla tamamen kusur olan bu sitede hizmet almak imkansız. Sipariş verirken 2 kere düşün insanları mağdur ediyorlar en kısa zamanda Tüketici Hakları mahkemesine de başvuracağım

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Satıcı Olarak Haksız Kargo Ücreti Ve Farmazon'un Sorumluluk Eksikliği

26 Mayıs 2025 11:47
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 21:08

Farmazon'dan Sipariş İptali Ve Bilgilendirme Eksikliği Mağduriyeti

05 Temmuz 2025 17:32
farmazondan-siparis-iptali-ve-bilgilendirme-eksikligi-magduriyeti-1.jpg
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 15:36
Eczahanemden.com: Ürün Gönderilmedi, İletişim Kurulamıyor!
Eczahanemden.com: Ürün Gönderilmedi, İletişim Kurulamıyor!
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 22:25