Onur sonuçtan hiç memnun değil

Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Ve Kozmetik Tic. Ltd. Şti

Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Ve Kozmetik Tic. Ltd. Şti
29 Ağustos 2023 15:21

Farmakozmetika Sağlık Ürünleri ve Kozmetik Tic. Ltd. Şti (https://www.farmakozmetika.com.tr) web sitesinden Opalescence Sensitivity Relief 133 gr - Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu almak istedim. Ürünün fiyatı 178,90 TL iken sepete eklediğimde otomatik olarak 209,90 TL çıktı bu durumu müşteri hizmetleri WhatsApp hattı ve web sitesinde canlı dile getirdiğimde güncelleme yaptıklarını dile getirdiler. Açıkçası ürün yanlış fiyattan tanıtıp yapıp sepette 209,90 TL + Kargo ücretini yansıtmaktalar. 502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanunun “Fiyat etiketi” başlıklı 54 üncü maddesine dayanılarak hazırlanan Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde düzenlenmiştir. Ve gösterilen fiyattan satmak zorundalar. Ekte sunduğum ek görüntüsü mevcuttur. Müşteri memnuniyeti uygun fiyat garantisi diyorlar ama şikayet vizyon ve misyon politikaları mevcut ama işleyişte sıkıntılı. Ürün konusunda diyecek bir şey yok ama firma düşündürücü

10 Ocak 2024 09:39 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhabalar, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Konuyu hızlıca çözümlemek isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

05 Ocak 2025 05:11
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Vitamanya Eksik Ürün Ve Değişen Fiyat Politikası Mağduriyeti

25 Şubat 2025 11:30
Resul sonuçtan çok memnun

13 Nisan 2025 21:20
"Ürünüm gönderildi teslim aldım, teşekkürler"
Eksik Ürün Teslimatı Ve Yanıtsız Destek Talepleri Müşteri Güvenini Sarsıyor
Eksik Ürün Teslimatı Ve Yanıtsız Destek Talepleri Müşteri Güvenini Sarsıyor
Guler sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2025 20:33

01 Ağustos 2023 16:59