Ayşegül sonucu yetersiz buldu

Fakir Ev Aletleri Mağazasından Alınan Kazanlı Ütü İçin İade Sorunu

24 Aralık 2024 13:59

İstanbul Metropol AVM Fakir mağazasından 10 Aralık 2024 Salı tarihinde 19.999TL banka kartı tek çekim ile Power Press Kazanlı Ütü satın aldım. Maalesef ürün videodaki gibi tahammül edilemez bir gürültü ile çalıştığı için 11 Aralık 2024 Çarşamba günü mağazaya iadesini ettim. Öncelikle iki gün içinde bedelin hesabıma iadesi olacağını söylediler. Daha sonra da her aradığımda o gün iade olacağını... Fakat bu iade bir türlü gerçekleşmedi. Bir hafta sonra mağaza müdürü olarak konuştuğum beyefendi 'bankaya iadeyi ilettiklerini, artık bankanın hızı ile ilgili olduğunu' söyledi. Buna cevaben 'bankayı arayabilirim süreci hızlandırabilirim öyleyse ' dediğimde 'hayır aramayın sizlik bir şey yok' dedi. Bir sonraki görüşmelerimde, Fakir yetkilileri tarafından tutarın provizyonda olabileceği söylendi. Ancak bankayla görüştüğümde tek çekim ödemenin provizyona düşmeyeceği, anında hesabımda görüneceği ve bankaya böyle bir iadenin yapıldığının görüntülenmediğini söyledi.
Tutarsızlıklarla dolu bir süreçte maalesef on iş günü geçti ve toplamda 14 gün geçti. En sıradan X markası bile 3 iş gününde ödemesini yaparken Fakir maalesef çalışma prensiplerini böyle sergilemiş oldu... Hala tarafıma bir ödeme yapılmadı... Alışveriş yapacak tüketicilerin bilmesinde fayda olduğunu düşünüyorum... 20.000 değil de 100.000 liralık bir alışveriş yapsaydım ne olacaktı? Bir tüketici için çok çok daha zor olurdu... Artık bu mağduriyetle yasal süreç çerçevesinde devam edeceğim.

24 Aralık 2024 14:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Ayşegül
Ayşegül
04 Ocak 2025 12:38

Paramı aldım ama bunun için çok yoruldum. Metropol AVM den Göksu hanıma çok çok teşekkür ederim. Sürecin en başından sonuna kadar kendi problemi gibi ilgilendi, sağ olsun. Yardımcı olmak için elinden gelenin fazlasını yaptı. Hızlı ve doğru iletişim kurabilen tek kişiydi. Problemin çözümü için çaba gösteren Neslihan hanıma da ayrıca teşekkür ederim.

Fakir Ütü Arızası ve Servis Mağduriyetiyle Süren Bekleyiş

20 Ekim 2025 12:15
Fikriye sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2025 00:28
Fakir Yetkili Servisinin Yetersiz Çözüm Sunması Ve Yüksek Tamir Ücreti
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 14:17
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Ütü Buhar Düğmesi İçine Çöktü

07 Eylül 2023 09:38