Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Alına Buharlı Temizleyici Asla Buhar Vermiyor

11 Temmuz 2023 17:05

12 Temmuz 2023 10:27

Önceki şikayetlerimde de anlattığım gibi Fakir kendi sitesinden aldığım siparişim için iade kabul etmiyor. Ürünü 07.07.2023 tarihinde teslim almama ve üzerinden 14 gün geçmemiş olmasına rağmen ürün iade alınmıyor. Tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

11 Temmuz 2023 10:57

Daha öncesindeki şikayetimde jelatinsiz paket gönderildiğini bildirmiştim. Yeni gelen ürün yine açık paket olmasına rağmen uğraşmamak için kullanayım dedim buhar makinesi asla buhar vermiyor sadece su veriyor.

11 Temmuz 2023 11:12

Ayrıca alacaklar olanlara bildireyim değişim talebim sonucunda geldiği için internet sitesinden iade kodu al seçeneği çıkmıyor müşteri hizmetleri de iade kodu vermiyor bildiğiniz mağdur edildim

11 Temmuz 2023 17:15 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Fakir Buharlı Temizleyici İlk Kullanımda Arızalandı, İade Kabul Edilmedi

27 Mayıs 2025 16:19
Elvan sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Buharlı Temizleyici Arızalı Çıktı, Satıcı Ve Trendyol Yardımcı Olmuyor

10 Ağustos 2025 15:42