Facebook Yanlış Anlaşılan Facebook Hesabı Ve Doğrulama Kodu Sorunu

20 Mart 2024 14:25

Facebook hesabım çocuk cinsel istismarı nedeniyle hesabınız kapatıldı yazısı çıkıyor. Ben asla böyle bir şey yapmadım. Hesaba girmeye çalışırken doğrulama kodu defalarca telefonunuza gönderildi dedi. Halbuki hiçbir doğrulama kodu gelmedi.
Kime nasıl anlatıp, itiraz edeceksin.
Küresel çapta bir sitenin böyle bir hak arama yöntemi olmaması çok saçma.

09 Nisan 2024 22:38

Facebook hesabıma giremedim. Girişte onay kodu gönderildi diyor bana gelmiyor. Telekom u aradım. Sorun yok, Yönlendirme yapılmış, siz iptal edebilirsiniz dedi. Ben herhangi bir yönlendirme yapmamıştım. Yönlendirmeyi mesaj gönderip iptal ettim. Birkaç gün sonra. Facebook girmek istediğimde, çocuk cinsel istismarı nedeniyle hesabın kapatıldığı yazısı çıktı. Ben böyle bir şey yapmadım. Facebook ile ilgili makalelere baktım. Bu konuda çözüm bulamadım. Facebook da ulaşılacak bir yer bulamadım. Savcılığa şikayet dilekçesi verdim. Ne zaman ne olacak bilmiyorum.

İcardi
İcardi

Aynı sebepten benimde 12 yıllık Facebook hesabım kapandı. Fakat asla böyle bir şey yapmadım. Zaten profil ve kapak fotoğrafım dışında bir paylaşımım olmadı. Facebook'u sadece online oyunlara kayıt olabilmek için kullanıyordum. Sizde durum ne? Bir hukuki süreç oldu mu? Acaba biz mi dava açsak Facebook'a, çünkü hesabımızı kapatırken bizi suçladıkları şeyle ilgili bir kanıt falan göstermediler. Çok canımı sıkıyor bu durum.

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Facebook Cinsel İstismardan Kapanan Hesap

Emirhan
27 Temmuz 2024 05:31
Facebook Cinsel İstismardan Kapanan Hesap
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Hesap Kapatmasına Karşı Destek Ve İletişim Eksikliği

04 Ağustos 2025 13:19
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Dursun
16 Mayıs 2025 21:19