Kubbe sonuçtan hiç memnun değil

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Kalitesiz Bir Eğitim Kurumu

05 Mart 2024 11:11

Kalitesiz, vasat bir eğitim kurumu. Aldığı ödemenin karşılığını kesinlikle hak etmeyen, sadece para odaklı bir zihniyetle hareket eden bir ticarethane.

Kendilerini eğitim neferi olarak adlandırılıyorlar ama nedense sadece İstanbul'da ve sadece ekonomik durumu en iyi semtlerde okulları var. Madem kendinizi Türk çocuklarının daha iyi eğitimine adadığınız söylüyorsunuz, madem böyle bir maksadınız var, o zaman sizleri memleketin ihtiyaç duyduğu diğer Anadolu şehirlerinde de görelim bakalım.

İçi boş slogan atmak ne kadar kolay değil mi? Mesela perişan olmuş deprem bölgesine fayda sağlamak için fedakarlık edip bir okul açmayı düşündünüz mü? Bunları aynen yüzlerine söylediğimde de boş boş bakan ve sadece kafa sallayan yöneticilere sahip kurum." Hayatımızı eğitime, eğitime adımızı verdik." diye yazıyor sayfalarında, dayanılacak gibi değil yani...

Nurten
Nurten

Kızımızı buradan aldık kendine geldi eğitim eksik öğretmenler yetersiz Maalesef eski eyüboğlundan eser kalmamış Bir yılımız heder oldu Okulu farklı kılan öğretmen kalitesiyle olur

Aysen
Aysen

Aynı düşüncede değilim. Çok kaliteli eğitim veriliyor. Ücretlere gelince ara sınıflarda artışı hükümet belirlediği için başlangıç sınıflarında maalesef yüksek tutuluyor ama bu bütün özel okullarda aynı şekilde uygulanıyor.

Okulda Eğitim Ve Disiplin Sorunları

12 Ocak 2025 21:45
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Özel Okulda Beklediğim Eğitimi Ve İlgiyi Bulamadım

29 Nisan 2025 14:02