Exxen Yeter Hak Yemeyin

Tugay
23 Şubat 2024 01:41412

Ücretini ödediğimiz halde uygulamanız dahi çalışmıyor. Eğer bu kadar deneyimsizseniz, bu işi sürdürerek insanlardan ücret talep etmeyin. Bu doğru değil, etik olmayan bir durum. Bu iş TV8 gibi bir şey değil. Paralı yayın yapıyorsanız, karşılığını vermek zorundasınız! Yapamıyorsanız, lütfen yapmayın! Sonra 'kaçak yayına hayır' diyorsunuz ancak biz gerçek yayın için ücret ödüyoruz ve hizmet alamıyoruz. Bu kabul edilemez... Ücret iadesi talep etmiyorum ancak bu hizmeti yalnızca siz sağladığınız için insanlar mecburen size ücret ödemek zorunda kalıyor. Bu durum artık son bulmalı.

23 Şubat 2024 01:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Tugay T. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız.   Hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Exxen Memnuniyet Ekibi

Sayın Tugay T. ; Zaman ayırıp deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geribildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için sistemde kayıtlı cep telefonları üzerinden dönüş sağlanmış fakat ulaşılamamıştır, bu nedenle gün içerisinde tarafınıza tekrar geri arama yapılacaktır. Exxen Memnuniyet Ekibi

Sayın Tugay T. şikayeti hakkında; Müşterimizin şikayeti ile ilgili yazılı bilgilendirme yapılmıştır. Soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. EXXEN Müşteri İlişkileri

Sayın Tugay T. ; Zaman ayırıp deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geribildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için sistemde kayıtlı cep telefonları üzerinden dönüş sağlanmış fakat ulaşılamamıştır, bu nedenle gün içerisinde tarafınıza tekrar geri arama yapılacaktır. Deneyiminizi memnuniyete çevirmek için 7/24 hizmet veren, dilediğiniz zaman geri dönüş sağlayabilirsiniz. Exxen Memnuniyet Ekibi

Exxen Ve Acun Ilıcalı İşini Düzgün Yapmıyor!

Umut

Exxen, Yazıklar olsun. Ücret iadesi talep ediyorum. Beceremeyeceğiniz işe girmeyin. Acun efendi, kaçak izleyenlere laf e...

İptal Edilemeyen Üyelik Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Gökçin
14 Aralık 2024 12:30706

05.12.2024 tarihinde 12.58 saatinde iptal için müşteri hizmetlerini aradım....

Öne ÇıkanKonular

Exxen Kategorileri