Alperen sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2023 09:14
Alperen'in Teşekkür Mesajı
“Arda bey konu ile ilgili hızlıca iletişime geçti. Verdiği bilgiler ve yardımından dolayı teşekkür ederiz.”

18.08.2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden satın aldığım nothing phone 1'in ekranında AMOLED yanığı (servisin tabiriyle; ekranda gölgelenme) fark ettim. Cihazımı 18.09.2023 tarihinde Evofone Ankara servisine değişim veya iade talebiyle teslim ettim.
Nothing phone 1'e sadece İstanbul'da bakıldığı söylenerek, İstanbul'a gönderileceği açıklandı. Şu an telefonsuzum. İşim gereği telefona ihtiyaç duyuyorum.
En kısa sürede konu hakkında yardımcı olunursa sevinirim. Ayrıca cihazımı site üzerinden takip edemiyorum müşteri hizmetleri veya canlı destek ile iletişime geçmeliyim. Evofone gibi bir firma için bu büyük eksi.

20 Eylül 2023 10:13 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Evofone ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Evofone Müşteri İletişim Merkezi

21 Eylül 2023 12:38
Xiaomi Yetkili Servis (Evofone) Nothing Phone 1 Ekran Problemi

Şikayetim üzerine arayan olmadı fakat müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiye göre değişim/iade kararı verilmiş işlemleri devam ediyormuş. Sonuçlandığında şikayetimi kapatıp, teşekkürümü edeceğim.

22 Eylül 2023 15:10

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Yetkili Servis | Evofone Sürekli Kapanan Nothing Phone 2 İçin Çözüm Bulunamıyor

31 Ekim 2025 14:26

17 Mayıs 2024 16:14
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
23 Ekim 2024 12:16
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
12 Mayıs 2025 13:15