20 Eylül 2023 09:148.836
Alperen'in Teşekkür Mesajı
Arda bey konu ile ilgili hızlıca iletişime geçti. Verdiği bilgiler ve yardımından dolayı teşekkür ederiz.

18.08.2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden satın aldığım nothing phone 1'in ekranında AMOLED yanığı (servisin tabiriyle; ekranda gölgelenme) fark ettim. Cihazımı 18.09.2023 tarihinde Evofone Ankara servisine değişim veya iade talebiyle teslim ettim.
Nothing phone 1'e sadece İstanbul'da bakıldığı söylenerek, İstanbul'a gönderileceği açıklandı. Şu an telefonsuzum. İşim gereği telefona ihtiyaç duyuyorum.
En kısa sürede konu hakkında yardımcı olunursa sevinirim. Ayrıca cihazımı site üzerinden takip edemiyorum müşteri hizmetleri veya canlı destek ile iletişime geçmeliyim. Evofone gibi bir firma için bu büyük eksi.

20 Eylül 2023 10:13 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Evofone ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Evofone Müşteri İletişim Merkezi

Alperen
21 Eylül 2023 12:38
Eki aç

Şikayetim üzerine arayan olmadı fakat müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiye göre değişim/iade kararı verilmiş işlemleri devam ediyormuş. Sonuçlandığında şikayetimi kapatıp, teşekkürümü edeceğim.

Alperen
22 Eylül 2023 15:10

Xiaomi Yetkili Servis (Evofone) Cihazımdan 1 Aydır Haber Alamıyorum

17 Mayıs 2024 16:141.867

16 Nisan 2023 tarihinde Evofone kendi sitesinden nothing phone 2a model cihazı satın aldım. Cihaz hasarlı geldi, ekranda...

Evofone Teknik Servis Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar

23 Ekim 2024 12:162.619

Sahibi olduğum Note 10 Pro cep telefonumu, 1 yıl içerisinde aynı ekran hatasını 3. Kez vermesi sebebiyle tekrar teknik s...

Evofone Garanti Süresinde Cihazım İçin Servisten Bilgi ve Destek Alamıyorum

12 Mayıs 2025 13:151.731

15.04.2025 tarihinde Evofone Çankaya teknik servisine cihazımızı garanti kapsamında tamire gönderdik. Yaklaşık bir hafta...

Tümünü Gör
Evofone Petkit Purobot Ultra'nın Bitmeyen Dertleri

Evofone PetkitPurobot Ultra'nın Bitmeyen Dertleri

Gözde
Evofone Petkit Satıcısından Şikayetçiyim!

Evofone PetkitSatıcısından Şikayetçiyim!

Naz
Evofone Petkit Pura Max Arızalı

Evofone PetkitPura Max Arızalı

Veysel
Evofone Petkit Puramax Sensörü Sıkıntılı!

Evofone PetkitPuramax Sensörü Sıkıntılı!

Gamze
Evofone Xiaomi G11 Süpürge Emiş Başlığı