Ferhat sonuçtan çok memnun

Evofone.com Siteden Aldığım Yeni Nothing Phone1 Ekranı Arızalı

Evofone.com Siteden Aldığım Yeni Nothing Phone1 Ekranı Arızalı
03 Ocak 2024 10:16
Ferhat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Kaan bey teşekkürler Şikayet var”

Evofone.com internet sitesinden 24.11.2023 günü sipariş no:211IB5158O ile Nothing Phone 1 siyah 8gb-128 GB ürün sipariş verdim. 27 Aralık 2023 günü kargodan teslim aldım. Ürünü açtığımda ekran ön selfie kamerası yanında ölü pikseller olduğunu gördüm.

Ürünü Evofone.com'dan iade başvurusu yapıp 30.12.2023 tarihinde kargoya teslim ettim. 02.01.2024 tarihinde firmaya teslim edildi. Tarafıma 624775 referans numaralı kaydınız oluşturulmuştur mesajı geldi. Evofone.com sitenin canlı destek hattına yazdığımda temsilci ürünün incelemesinin devam ettiğini belirtiyor. Yasal süreç 20 gün diye bilgi veriliyor. Ürünü internetten aldığımı ücret iadesi istediğimi belirttiğimde arıza kaydında şikayetlerimin mevcut olduğunu belirtiyor. Ürün durumunu destek.evofone.com'dan takip edebilirsiniz diyor ancak site açılmıyor. Sitenin açılmadığını belirttiğimde site güncelleme yapıldığı söyleniyor. Ürün ile SMS ile bilgilendirme yapılacağı belirtiliyor.

Muhatap olarak ulaşacağımız bir telefon veya internet sitesi yok. İnternet sitesinde iade talebim ürün beklemede yazıyor ancak ürün firmada. Ürünün ücret iadesinin bir an önce tarafıma yapılmasını talep etmekteyim.

03 Ocak 2024 17:50 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Evofone ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Evofone Müşteri İletişim Merkezi

04 Ocak 2024 13:40

Merhaba, İletmiş olduğunuz şikayete istinaden tarafınızla irtibata geçilerek gerekli bilgiler aktarılmıştır. Teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

04 Ocak 2024 13:43

Evofone dan Kaan bey aradı. Serviste yoğunluk olduğunu belirtti. Süreci hızlandıracağını belirtti

10 Ocak 2024 10:27

Bugün ücret iadem yapıldı. Teşekkürler Evofone ekibi ve Kaan bey. Teşekkürler Şikayet var.

10 Ocak 2024 10:27

Teşekkürler Evofone Kaan bey

16 Ocak 2024 10:50

Teşekkürler Kaan bey teşekkürler Şikayet var

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
12 Haziran 2024 14:59
Evofone Online Satış Güvensizliği
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
16 Temmuz 2024 21:32
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Evofone İade Reddi

Muhammed
05 Nisan 2024 20:19
Evofone İade Reddi
Necmi sonuçtan memnun

Necmi
14 Ekim 2024 11:51
"Kendi yarattığınız sorunu çözdünüz teşekkür ederim"
Evofone'dan İade Kabusu: İptal Ettim, Yine De Gönderildi!
Evofone'dan İade Kabusu: İptal Ettim, Yine De Gönderildi!
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
21 Eylül 2024 22:55