Evkur Başvuru Süreci Acayip Derecede Muamma

19 Ağustos 2024 17:00

Evkur dan tam 10 gün önce 3 taksitle telefon başvurusu yaptım. Evime 1 defa Şirketime 2 defa ziyarete geldiler. Şirketime her geldiklerinde evrakları eksiksiz ve tam gösterdim. Tamam biz sana haber edeceğiz diyorlar ve üzerinden 10 gün geçmesine rağmen müşteri hizmetlerini sayısız defa aramama rağmen süreç işliyor vb. Ya ablalar abiler onaylayıp onaylamamanız problem değil siz net değilsiniz. Net olun. Şikayet varı incelediğimde her 10 Evkur müşterisinden 15 tanesi aynı sorunu yaşamış. 3 taksitle telefon başvurusu yaptık sanki uzaya mekik göndermek için parça tedarik edecekler bize. Bir tane telefon onay süreci maksimum 48 saat olur. Müthiş bir ilgisizlik ve insanlar sanki Evkur'a muhtaç muamelesi çekiyorlar. Bu böyle olmaz muhakkak sizin bir çözüm bulmanız lazım Evkur.

24 Ağustos 2024 11:48

Evkur dan 3 hafta önce 3 taksit telefon başvurusu yaptık eve 1 defa şirkete 3 defa ziyarete gelindi. Geldikleri zaman belgeleri eksiksiz gösterdim adres teyidi totalde 4 kere yapıldı ama hala Evkur bana güncel adresi soruyor. Üzerinden 3 hafta geçmiş ve zaten ekibiniz gelmiş kontrol etmiş 1 defa değil toplamda 4 defa hala neyin peşinde anlamış değilim. Onaylayacaksa onaylasın onaylamayacaksa onaylamasın insanı mağdur bırakmak Evkur'un ana işinden önce geliyor.

20 Ağustos 2024 15:55

Evkur'dan tam 12 gün önce 3 taksitle telefon siparişi oluşturdum. 2 kere şirketime 1 defa evime geldiler. Şirketime geldiklerinde ben karşıladım ve gerekli tüm evrakları gösterdim şirketin benim üstüme olduğuna dair tüm evrakları gösterdim. 09.08.2024 tarihinde başvurmama rağmen ve daha öncesinde Evkur müşterisi olup ödemelerimi aksatmamama rağmen tam 12 gündür muamma bir şekilde bekletiliyorum. Müşteri hizmetleri çalışanlarınıza gerçekten üzülüyorum bu ve bunun gibi sebeplerden ötürü zamansız stres yaşıyor o çalışanlar. Evkur şirketinin ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. Benim gibi yüzlerce mağdur olan vatandaş görünce stresim daha çok arttı. Alt üstü bir telefon onay süreci bu kadar uzun sürmesi çok garip. Müşteri hizmetlerini her aradığımda kayıt oluşturuyoruz diyorlar ama gelişme kat edemiyoruz bu konuda. Bence Evkur hayal satmaktan başka bir işe yaramıyor belki 100 müşteriden 3 kişi sorunsuz alışveriş deneyimi yaşıyor. Evkur bir an önce bu taleplerin hepsini olumlu sonuçlayamaz ise gelecek nesil pek tercih edecek gibi gözükmüyor. Çünkü onlar bizim kadar sabırlı ve anlayışlı değiller. Bir telefonun onay süreci 12 gün olamaz. Müşteri hizmetleri de bana hak veriyor gerçekten onlarda artık bu süreç çok uzamış diyorlar Evkur bir an önce bu soruna çözüm bulmaz ise gerçekten son iş birliğim olacak kendileriyle. ( birazdan altına yazarlar lütfen www.evkur.com adresinden bize ulaşın diye )

19 Ağustos 2024 17:09 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

19 Ağustos 2024 17:57

Merhaba, inanın en az 20 defa mail attım 50 defa aradım. Halen çözüm olarak karşıma bunu sunmanız enteresan bir çözüm yolu.

Öznur sonuçtan memnun

Öznur
16 Eylül 2023 12:50
"Teşekkürler"

Evkur'dan Taksitli Telefon Alımında Onay Süreci Sorunu

Tuğba
04 Temmuz 2024 23:24
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
01 Mart 2024 13:34