Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Everest Parley Klavyeden D Tuşu Bazen Algılamıyor

Everest Parley Klavyeden D Tuşu Bazen Algılamıyor
08 Mayıs 2024 09:43

Sıfır klavye aldım, Everest marka Parley modelini. Henüz bir ay olmadı ama 'D' tuşundaki hassasiyet gitti. Tuş, oyunda bazen algılamıyor gibi oluyor, sebebini anlamadım. Arada düzeliyor gibi oluyor ancak sonra yine aynı sorunu yapıyor. Böyle eski bir markanın daha kaliteli bir ürün yapmasını beklerdim.

14 Mayıs 2024 09:35 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-Link

18 Temmuz 2024 00:13

Yardımcı olmadılar

Deti

Yorum yazdım ona bakarsanız sorunu çözebilirsiniz

Deti

Arkadaşlar iyi bir haberim var benim Everest parley klavyemin ilk başta d tuşu çalışmıyordu sonra diğer tuşlarada aynısı oldu ama ben bir çözüm buldum umarım işinize yarar şimdi öncelikle klavyenin tuşlarını tek tek sökün ve tuşları söktükten sonra birkaç tane vida olduğunu göriceksiniz işte o vidaları tornavida yardımıyla sıkın sonra klavyenin tuşları çalışmaya başlayacak bende yeni keşfettim çok mutluyum muhtemelen sebebi vidalar gevşiyor ve vidalar gevşiyince temassızlık oluyor ve bu sebepten dolayı klavyenin tuşları çalışmıyor veya sert basınca çalışıyor. Umarım yardımcı olmuşumdur ve sizi yeni klavye almaktan kurtarmışımdır iyi günler :d

Yağız
Yağız

Aynı sorun bende de var 2 hafta sonra d tuşu takılmaya başladı.

Arda
Arda

Aynı sorun ne yazık ki bende de var bir çözüm buldunuz mu acaba?

10 Nisan 2024 12:21

Klavye Tuşları İlk Günden Beri Algılamıyor, Kullanımda Zorluk Yaşıyorum

Doruk
26 Temmuz 2025 13:49
Batu sonuçtan hiç memnun değil

Gamepower Eva 7 Tuşların Değişme Sorunu

24 Eylül 2024 11:09