Asya Çağrı Merkezi Şikayetçiyim

9 Ekim Çarşamba saat 12:35 de call center adı altında çağrı merkezi iş ilanına başvuruda bulundum. Adıma kendi bilgileri ile olan p**** hesabına giriş yaptırıldı ( sebebinin liderimin bu kişi olduğu diye belirtildi). Daha sonra uygulamadan kendi adıma kayıt ve giriş yaptırıldı. 09/10/2024'de call center çağrı merkezi adı altında evde çalışma düzenlemesi hakkında bilgi alma konusunda yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum. İnternette evden çalışma fırsatı olarak gördüğüm bir ilana başvurdum. Başvuru sırasında benden ad, soyad, doğum tarihi, t. C. Kimlik numarası, aktif telefon numaramı istediler. Sonrasında p*** uygulamada NFC üzerinden kimliğimi okutarak eğitim için hesap oluşturmamı istediler. Bu yüzden herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, p*** hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi yasa dışı herhangi bir işlemle ilgili sorumluluğum olmadığını belirtmek isterim. Olası sorunlardan korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini yazıyorum. Verdiğim bilgilerin kullanılarak adıma açılacak banka hesabı, banka kredisi, abonelik, şirket veya yasadışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan yapılan ya da yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu şikayet sayfası aracılığıyla resmi olarak bilgilendirmiş bulunmaktayım. İlgili kurumlarca gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim. Açılacak her türlü hesap ve işlemden yasadışı bahis, kumar gibi hiçbir şeyle ilgim olmadığını ve bu durumlardan muaf olmak istediğimi belirtmek isterim. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Melisa
25 Ekim 15:22

Beni arayıp görüntülü mülakata gireceğimi söylediler ama arayan olmadı ben aradığımda ya meşgul ya da ulaşılamıyor çaldı mesajıma da dönmediler açtırdıkları Papara hesabını da Papara müşteri hizmetlerini arayarak kapattırdım sizlerde dikkat edin ben iş bulduğum için çok ümitliydim onlarda bundan faydalanıyor anlayacağınız işe alınmadan daha hiçbir şey kesinleşmeden hesap açmayın

Yorumlar (10)

Şeyma

Merhabalar aynısı benim başıma geldi Papara parktan arayıp şikayetimi söyledim hesabımı tamamen engellediklerini söylediler koruma altına aldıklarını söylediler siz bu işlemden sonra başka bir yere başvurdunuz mu kimlik bilgilerimi aldıkları için endişeliyim.

Ceyda

İşe başlayan var mı?

Melisa

Canım yazdıklarımızı yorumları iyi oku

Medine

Merhaba beni de aradılar aynı işlemlerden geçirdiler sizde gelişmeleri neler işe başladınız mi

Aylin

Arkadaşlar görüşen çalışmaya başlayan var mı bilgi güncellemesi yapın lütfen

Güncel bilgilendirme yapar mısınız

Ali

İşe girdiniz mi

Aysegul

Evet beni de aradı aradılar ben de merak ediyorum işe girdiniz mi bir sıkıntı yaşadınız mı lütfen cevap verin

Sizden talepleri ne oldu

Berfin

Merhaba işe alındınız mı bir sorun oluştumu bilgilerinizle alakalı

Evden Çalışma İlanıyla Gelen Güvenlik Tehlikesi

Alican