Blue Whale Sahip Denizcilik Yalan Beyanla İş Bulma İlanları

13 Temmuz 2024 07:11

Blue whale ships denizcilik tamamen yalan beyanlarla insanları iş bulma vaadiyle yanıltıp paralarını alıyor. Sahibinden.com iş ilanları sayfasında çeşitli adresler üzerinde denizde çalışacak bay bayan yüksek maaşlı işçiler aranmaktadır ilanıyla arayanları WhatsApp üzerinden irtibata geçerek iş görüşmesi için İstanbul Maltepe Bağlarbaşı mah. İncilik sokak no 144 kat 3 daire 10 adresinde bulunan ofisine gittiğimde gemide çalışabilmek için pasaport ücreti adı altında 20000 TL istediler.

Üzerimde o kadar olmadığını söyledim 10000 TL ödedim geri kalanı 3-5 gün içerisinde ödeyebileceğimi söylediler. İşe alım ve pasaport işleri için belli evraklar imzalattılar okumaya fırsat vermeden. ' okudum, anladım, kabul ediyorum ' yazıp imzaladım. Bir an bile düşünmek için fırsat verilmedi 15 gün içerisinde tüm evrakların hazır olacağını, devamında işe başlayacağımı vaat ederek.

Akabinde ofisten çıkıp sözleşmeyi okuyunca her şeyi anladım. Bu sözleşme iş için değil kurs için yapılmış gemi adamı eğitimi içinmiş. Ofise geri dönüp sözleşmeyi iptal etmek istediğimi ve sizin yalan beyanda bulunup para almak için insanların zor durumundan faydalandığını söyledim. Sözleşmenin iptal etmek istediğim halde zorluk çıkardılar. Şikayetçiyim bu yalan haberin ilan verildiği sahibinden.com ve Blue Whale Ships Denizcilik a** s** isimli şahıstan şikayetçiyim.

12 Temmuz 2024 13:29

Bu ilanın yayınlandığı sahibinden.com sitesinden şikayetçiyim

Yorumlar (5)

Behram
Behram

Merhaba aynısı bende yaşıyorum

Eray
Eray

Aynı şeyi bende yaşadım sahibinden.com bu konuda duyarsız ilanlar hala yayında

Selin
Selin

Bende 2 gün önce başvuru yaptım ve bugün 20 bin ödedim siz daha sonrasında ne yaptınız lütfen acil olarak söyleyebilirmisiniz bende Maltepe'de ki ofislerine gittim

Erkan
Erkan

Selin hanım siz ne yaptınız

Fadime

Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip sözleşmeyi iptal etmek için dilekçe verdim.

08 Nisan 2024 13:41