Eureko Sigorta Mağduriyetimin Giderilmesi Bir Özür Hakkı

27 Mart 2024 09:36

Bir yıl içerisinde evime iki kez İSKİ'nin hatası yüzünden sel girdi ve üç kez de üst kattaki yangın nedeniyle itfaiye müdahale etti. Yangın söndürüldükten sonra evimi yeniden sel aldı. Bu durum karşısında sigorta şirketimi aradım. Sigorta şirketim gelip durumu inceledi, ancak bugün 'Sigortanız iptal edilmiştir.' şeklinde bir mesaj aldım. Sebebini sorduğumda, bir yıl içerisinde üç kez hizmet alınması sebebiyle yasal hakları doğrultusunda iptal işlemini gerçekleştirdiklerini belirttiler. Bu durumda, mağduriyetim devam ederken, sigorta şirketinin keyfi uygulamalarıyla karşılaştım ve bu yüzden şirketi kınıyorum. Sonuçta, yaşadığım felaketler isteğim dışında gerçekleşti ve sigorta şirketinin ödediği miktar, çektiğim sıkıntıların karşılığı değil. Şirketin ödediği para, yaşadığım psikolojik çöküntünün telafisi olamaz. Ancak, bu son olayda sigorta şirketinin takdirine bağlı olarak belirlediği 5000 TL tazminat, yaşadığım mağduriyet karşısında yetersiz kalmaktadır. Özellikle Ramazan ayında bu durumun yaşanması daha da üzücüdür.

16 Mart 2024 13:57
Ada sonuçtan hiç memnun değil

Çift Poliçe Mağduriyeti Ve İade Sorunu

30 Temmuz 2025 00:35
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Bitmesine Rağmen Sigorta Yenilemesi Ve Para İadesi Sorunu

16 Temmuz 2025 10:21

27 Temmuz 2023 18:04
Güler sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2025 10:58