Merve
02 Ekim

BİM marketten aldığım fiyatı 3.75 kuruş olan ve son kullanma tarihi 2023 aralık ayı olan Eti pop kek bitterli ürünün inden kurt çıktı. Neyse ki yaşıyor kurt ya yarısı olmasaydı 🤮🤢 en sevdiğim kek di bundan sonra yiyebileceğimi düşünmüyorum. Nasıl böyle bir şey olur ya içinde nasıl katkı maddeleri var da bu hale geliyor ürünler

Eti Gıda Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 17 dk 23 sn
Eti Gıda Logo
02 Ekim 09:14

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Eti Gıda Logo
02 Ekim 17:39

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Dilan
08 Haziran

04.06.2023'te İstanbul Sultangazi'den aldığımız Eti pastamia dilim kek son tüketim tarihi 21.06.2023 olmasına rağmen paketten küflü çıktı. Çocuklarımıza aldığımız süt dilimi, süt burger vs. bütün aldığımız abur cuburu çöpe attık. Maddi kayıptan daha önemli olan, biz fark etmeden çocuklar yeseydi bu...

Sıla
07 Şubat

Yarım saat önce Eti bitter çikolatalı pop kek aldım Ürünün tarihine daha 5 ay olmasına rağmen ürünün içinde parça parça sert plastik gibi maddeler var. Poşete benzer parçalar çiğnenmiyor. Eti gibi büyük bir firmadan beklenmedik bir durum ilk defa böyle bir şeyler karşılaştım.

Tuba
1 hafta önce

Eti Petito adlı ürünün içinden toz gibi bir madde çıktı. Üstelik kullanma tarihi de geçmemişti. Şükürler olsun ki ürünü ben açtım. Çünkü eğer çocuğum açsaydı ve ben görmeseydim, o değişik maddeyi yese ne olacaktı? Bu durumun hesabını kim verecekti? Ürünün bozulması gibi bir durum da söz konusu değil...

Emirhan
3 hafta önce

Az önce yaşadığım şehirdeki zincir marketlerin birinden aldığım, Eti Ahenk çikolataların üzerinde beyaz nokta şeklinde sert bir maddeyle karşılaştım. Beş adet almıştım, dört'ünde de aynı maddeyi gördüm, tam olarak ne olduğu hakkında bir fikrim yok, tüketim tarihleri yakın bir tarihte değil.

0 Yorum

Eti Gıda Şikayetvar üye markasıdır