Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Eti Gıda Küflenmiş Ürün Süt Burger

14 Kasım 2023 17:09

Bugün 19 aylık çocuğuma atıştırmalık olarak almak istediğim süt burgerini işletme önünde açtığımda karşılaştığım manzara oldukça üzücüydü. Ekleyeceğim videoda da görebileceğiniz üzere, son tüketim tarihi geçmemesine rağmen ürün küflenmişti. Ürünü aldığım yere geri dönüp durumu izah ettiğimde işletme sahibi yeni bir ürün açıp kontrol etti ve yine aynı problemle karşılaştık. Üçüncüyü açtığında sonuç değişmedi; yine küflü ürünle karşı karşıya kaldık. İşletme sahibi tüm ürünleri çöpe attı. Benden önce içeriye giren bir baba, iki çocuğuna da bu üründen almıştı. Onlar benim çocuğumdan büyük oldukları için, eğer ürünleri baba yerine kendileri açtıysa, büyük ihtimalle küflenmiş ürün yemiş oldular. Bu durum, kontrol mekanizmalarının ve iş ahlakının yetersizliğini gösteriyor. Almayı düşündüğünüz bu ürünü kendiniz açmadan çocuklarınıza vermeyin.

14 Kasım 2023 17:20 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

14 Kasım 2023 17:58

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Gülsüm
14 Ekim 2023 12:19
Eti Gıda Ürün Küflü Çıktı
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Eti Gıda Eti Süt Burger Küflenmiş

Eti Gıda Eti Süt Burger Küflü Cıktı
Eti Gıda Eti Süt Burger Küflü Cıktı
Yeşim sonuçtan memnun değil

29 Ağustos 2024 17:23
Eti Gıda Bir Daha Asla Eti Marka Bir Şey Almam Tam Bir Hayal Kırıklığı.
Eti Gıda Bir Daha Asla Eti Marka Bir Şey Almam Tam Bir Hayal Kırıklığı.