Et Ve Süt Kurumu Beylikdüzü Mağazası Haksızlığı

05 Mart 2024 18:01

05.03.2024 günü saat 14 30 sularında Et ve Süt Kurumu Beylikdüzü şubesine gittiğimde tezgahlarda hiç ürün olmadığını fakat tezgah arkasında koliler içerisinde çok sayıda ürün olduğunu görmem üzerine durumu satış personeline sordum. Satış personeli hiç ürün kalmadığını satışın kapandığını tezgah arkasında koliler içerisinde bulunan ürünlerin ise yarın ki satış için hazırlık olduğunu söyledi. Ben de bunun üzerine hemen yakında bulunan bir markete alışveriş için girdim. Çıktığımda hemen Et ve Süt Kurumunun önünde bulunan aracıma yönelirken söz konusu şubeden çift olduğunu düşündüğüm 2 kişinin ellerinde yaklaşık 5 poşet et ürünü ile kendi araçlarına bindiğini gördüm. Konuyu sormak üzere şubeye girdim. Şubede bulunan satış personeli yeni geldiğini ve ellerinde ürünler ile çıkanlardan haberi olmadığını söyledi. Ben de kendisinin yeni gelmediğini bildiğimi bana satışın kapandığını ve yarınki satışa hazırlık yapıldığını söyleyen personelin kendisi olduğunu söyledim. Bunun üzerine o poşetler ile çıkan kişilerin personel olabileceğini söyledi. Beylikdüzü Et ve Süt Kurumu Mağazanın içerisinde ürün bulunduğu halde vatandaşlara satış yapmamıştır. Ayrıca eş dost oldukları şahıslara belki de çıkar karşılığı haksız satış yapıldığı şüphesi oluşmuştur.

profile profile profile

Aldığım Kıyma İki Kez Bozuk Çıktı Ve Mağdur Oldum

12 Eylül 2025 18:22

Beylikdüzü Et Ve Süt Kurumu Şubesinin Kapatılması Mağduriyet Yarattı

09 Ağustos 2025 08:07

21 Kasım 2023 13:01

Dondurulmuş Tavuk Döner Sağlığımı Bozdu, Güvenim Sarsıldı

04 Kasım 2025 02:35
Seyran sonuçtan hiç memnun değil

Et Ve Süt Kurumu Adaletsiz Dağıtım Ve Kaba Davranış

23 Ekim 2024 08:52