Seyran sonuçtan hiç memnun değil

Et Ve Süt Kurumu Adaletsiz Dağıtım Ve Kaba Davranış

23 Ekim 2024 08:52

22.10.24 tarihinde Et Balık Kurumu'na kıyma almak için gittim. Saat 14:20 civarıydı ve çalışanlardan biri kıymanın kalmadığını söyleyip geçiştirdi. İçeride bir süre bekleyip başka bir çalışana tekrar rica ettim. O sırada dışarıdan birkaç kişinin gelip poşetlerle içeriden kıyma ve et çıkardıklarını gördüm. Sorduğumda, çalışanların hakkı diye cevap verildi. Poşetlerde 7 tane kıyma ve et kişi başı verdiklerini gözlerimle gördüm. Kameralar çalışıyorsa izleyip bakabilirsiniz. Personel, şubenin 15 günde bir herkese bu şekilde 6-7 tane verdiklerini söyledi. Bizlere 1 paket verilirken çalışanlara 7 tane vermek hangi hakka sığıyor? Çalışanlardan biri bana, 'Sana bir paket kıyma verseydim böyle ç****' diye söylendi. Durumu olmayan insanlar için açılan bu kurumun çalışanları ne hakla 7 tane alabiliyor? Oradan bir çalışanın bana, 'Neden yok diyorsak inanmayıp gitmiyorsun? ' diye söylenmesi ne kadar doğru bir cümle? Bu kuruluşların bizlerin hakkını bu şekilde insanlara kıyma et yok deyip gizliden neden personellerine bu torpili yaptığına anlam veremedim. Onlara sorduğumda, 'Bize değil git idari büroya söyle, şikayet et' diye bağırarak çocuğumun gözünün önünde el kol hareketleri yapıp çocuğumu korkuttu. Bana çok sert bir üslupla 'Git' diye bağırdı ve 'Kıyma yok, vermiyorum' dedi. Çocuğumun psikolojisi daha çok bozulmasın diye oradan ayrılıp şikayet edeceğimi söyledim. 'Git kime edersen et' deyip kovdular. Bu olay Adana Yüreğir Ceyhan yolu polis lojmanlarının arkasında bulunan Et Balık Kurumu'nda yaşandı.

profile profile

21 Kasım 2023 13:01
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 23:35
Mahmut sonuçtan memnun değil