Ada sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 00:36

Merhabalar, biz göz kapağı ameliyatı hakkında bilgi almak için başvurduk. Görüşmede kullanılan ikna edici ifadelerle bize ameliyat için ödeme yapmamız konusunda acele ettirildi. Ödeme yapıldıktan sonra ameliyat planlaması gerçekleştirildi. Ameliyattan iki hafta önce iptal etmek istediğimizde, ödemenin geri yapılamayacağı ve ameliyatın zaten planlandığı, dolayısıyla ya ameliyat olmamız gerektiği ya da ödememizin yapılmayacağı söylendi. Mecburiyetten dolayı ameliyatı kabul etmek zorunda kaldık. Ancak ameliyattan memnun kalmadık; gözlerimizde herhangi bir iyileşme olmadı, ameliyat izleri belirgin bir şekilde kaldı ve dikişlerin buruşuk yapılması nedeniyle durum önceden daha da kötüye gitti. Ödemenin iadesi yapılmayarak biz mağdur edildik. Hangi işletme, hizmet alınmadan ödeme alır ve fesih hakkı tanımaz? Bu, bir sağlık kuruluşu mu yoksa sadece ticari bir yaklaşım mıdır? İnsanları zor durumda bırakıp bu durumdan faydalanmak kabul edilemez. Tek tesellimiz, şükürler olsun ki gözlerimize herhangi bir zarar gelmeden bu durumdan uzaklaşabildik.

profile profile profile
Ada
Ada
16 Mart 2024 22:05
Estethica Zorunlu Göz Kapağı Ameliyatı

Resimler iyimser çekildi gelişi güzel normalde göz kapağında daha çok buruşukluk var

Duygu
Duygu

Benden de 11bin tl kestiler yapılmayan ameliyata iptal ücretiymis? Böyle bir şey alma hakları yokmuş yapmadıkları işlemlere ücret almaya kalkıyorlar bende her yere şikayet ediyorum

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Göz Kapağı Ameliyatı Sonrası Beklenen Sonucun Alınamaması

16 Haziran 2025 13:46

Göz Kapağı Ameliyatı Sonrası Kalıcı İz Ve İlgisiz Yaklaşım

15 Mayıs 2025 01:47
Göz Kapağı Ameliyatı Sonrası Kalıcı İz Ve İlgisiz Yaklaşım
Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 14:42