Betül sonuçtan hiç memnun değil

Estethica Üst Alt Göz Kapağı Ve Temporal Lift

04 Mart 2024 18:11

2023 yılının 22 Şubat'ında alt ve üst göz kapağı ve şakak germe ameliyatı oldum. Olduğuma çok pişmanım, hayatımda bu kadar ilgisiz, bu kadar öteleyen bir doktor, telefonları açmayan danışmanlar ve hastalarına değer vermeyen personel ile daha önce karşılaşmadım. Üç ay sonra göz kapağım düştü ve orantısız şakak germe ameliyatı başarılı olmadı. Doktorunuz, 'beş ay sonra botoks yapayım, daha iyi sonuç verir' dedi ve yaptı. Ancak bu da başarısız oldu. 'eriyen dikişleri gözlerinize yaptım' dedi. Dikişlerin erimesi sonucu göz kapaklarımın üstünde ipler belirginleşti ve göz üstünde yağ bezesi oluştu. Doktor, 'bir yıl bekleyelim, düzelir, olmazsa revizyon yaparım' dedi. İki gün önce gittiğimde gözlerimi inceledi ve 'badem göz tekniği yaparım, iyi olur' dedi.
Ancak şimdi haber geldi; revizyon yapamayacakmış, cildimin hatasıymış. Benden yeni bir ameliyat için tekrar para talep ediyor. Ayrıca, eve dönmeden ödemeyi yaparken her şey iyiydi, ancak revizyon konusu gündeme gelince böyle bir şeyi asla kabul etmiyorlar. Allah'ım, ben nereye düştüm, çok üzgünüm ama gerçekten sizi mahkemeye vereceğim. Çektiğim acıya ve verdiğim paralara, engelli oğlumla birlikte geçirdiğim zor süreç için koca bir yazıklar olsun.

profile profile profile
Betül
Betül
11 Mart 2024 15:06

Merhabalar o kadar ilgisizler ki dönüş bile yapmadılar sözün özü esteticha sadece et pazarı

Estesante Clinic Nişantaşı'nda Sürekli Sorun Yaşayan Müşteri

04 Ocak 2025 07:30
Şahinder sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 15:35
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Doç. Dr. Candemir Ceran Temporal Lift 1.5 Yıl Sonra Yüzüm Düşmeye Başladı!

22 Temmuz 2025 16:34

14 Ocak 2025 21:52