Kuaför Hizmetinde Hayal Kırıklığı: 6000 TL'lik Fiyasko

18 Aralık 2024 12:36

Site içerisindeki kuaför ile ilgili şikayetim var. Siteleri olmadığı için onlara şikayet yazamıyorum. Dün akşam boya ve bakım için gittim. Saçımda renk değişimleri olduğunu önce boyanın çıkarılması gerektiğini söyledi. Başta hayır dedim ama sonra tamam dedim ve boya işlemine başladık. Çalışan kişinin çocukları da oradaydı ve sık sık onlarla ilgilenmeye gidiyordu ve küçük çocuğu etrafta çığlık atarak dolanıyordu. Boya bitti, bakım için 6 aylık dediği bir bakım yaptık ama o sırada ürün satışı yapmaya çalıştı ve o ürünleri kullanmazsam bakımın tutmayacağını söyledi. Almadım. Sonra saçıma şekil vermeden üstün körü kuruttu. Saçıma baktığım zaman uçlarının sarı olduğunu gördüm ve bu u söylemeye çalıştığım zaman saç uçlarımın kırıklarını göstermeye çalıştı. Kestirmeyeceğimi şu an daha önemli bir durum olduğunu söyledim. Saçımın sarı yaptıkları kısmını nasıl düzelteceklerini sordum. Boyanın hızlı akacağını 20 gün sonra tekrar boya için gelmem gerektiğini söyledi. Şu an böyle mi gideceğim dedim. Müsait olunca cila için gelebileceğimi söyledi. Yani böyle gideceğim dedim. Yarın gelebilirsiniz dedi. Yarın işim olduğunu söyledim. Mutlaka evde yıkamadan önce gelin dedi. Bugün işlerimi sıkıştırıp gideceğim ancak böyle hizmet olmaz. Bitmeyen saçı eve yollamak. Boya için 1500 bakım için 2500 demişlerdi o boya kusturma işi ile birlikte toplam 6000 ödedim. 6 binlik saça bir bakın. Bir daha gitmeyeceğim kimse gitmemeli bu kuaföre.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Bobs Etiler Verilen Telafi Sözleri

05 Aralık 2023 11:27
Bobs Etiler Verilen Telafi Sözleri

11 Ağustos 2024 20:30
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 00:17