Espressolab Yediğimiz Tatlıdan Zehirlendik

31 Ekim 2023 17:26

30.10.2023 tarihinde öğle saatlerinde 3 arkadaş espressolab Merter şubesinde tatlı yedik. Benimle birlikte bir arkadaşımın tatlısı sütlü tatlıydı. Birkaç saat sonra şiddetli karın ağrısı ve kusma şikayetleri ile acil şekilde hastaneye başvurduk. Yapılan testler sonucu gıda zehirlenmesi olduğu tespit edildi.

06 Aralık 2023 13:50

Daha önce yazdım ama iletilmemiş olduğu için tekrar yazıyorum. 30 Ekim 2023 espressolab Merter şubesinde arkadaşımla yediğimiz muzlu cicibebeli ve çilekli Oreo'lu tatlıdan yedikten kısa bir süre sonra kusma ve ishal şikayeti ile hastaneye başvurduk, gıda zehirlenmesi geçirdiğimizi öğrendik. Günlerce mide ağrısı geçirdik. Hayatımızı maddi manevi kısıtladı bu problem. Bu kadar popüler bir işletmeden asla beklemezdik. Yaşadığımız problemi herkese söyleyeceğiz.

07 Kasım 2023 09:41 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuzu belirttiğiniz durumu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarası iletme nezaketinde bulunursanız konu ile ilgili inceleme başlatıp size daha sağlıklı bir dönüş sağlamak isteriz.

Servet sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 14:42
Espressolab Roastery Yediğimiz Tatlıdan Zehirlenmemiz

20 Ekim 2023 16:32
Bahtiyar sonuçtan çok memnun

Bahtiyar
24 Ekim 2023 08:39
Espressolab Gıda Zehirlenmesi, Mide Kanaması
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 10:39