El Kaddouri sonuçtan memnun

Eslem Hotels Paramı Aldı Ve O Zamandan Beri Onlardan Haber Alamadım!

19 Nisan 2024 13:18

Ben Belçikalıyım, Türk değilim. Eslem Otelinde oda ayırtmak için iki ödeme yaptım (4200 Euro, Ekim ve Ağustos ayları için). Otel, ödemeyi almadıklarını söyledi. Ben de bankamla iletişime geçtim ve bankam, paranın gerçekten banka hesaplarında olduğunu doğruladı (TR09000670100000*****288 - Payer Turizm Otelcilik).

O zamandan beri, numaraları artık WhatsApp'ta yok (+90 531 *** 39 07) ve sabit hatta otomatik bir mesaj var (+90 242 *** 02 30). E-postalarıma da yanıt alamıyorum ([email protected]). İletişim bilgileri web sitelerinde yer almaktadır: https://www.eslemhotels.com/eslem-suit-halal-hotel-manavgat/

Son 20 yıldır neredeyse her yıl Türkiye'ye gidiyorum ve böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum.

Soru: Bu otel gerçek mi yoksa bir yanıltmaca mı? Paramı nasıl geri alabilirim? Belçika'dan Türkiye'ye nasıl şikayette bulunabilirim?

El Kaddouri h***

+324***72737

29 Nisan 2024 10:15

Merhaba, Şikayetimin yeşil renkte “çözüldü” durumunda olduğunu görüyorum. Bu ne anlama gelir? Bu otelle hiçbir bağlantım olmadı, rezervasyonumu veya paramı da almadım.

Sk Karaer
Sk Karaer

Merhaba, Eslem Hotel ile irtibat kurabildinizmi? Karaer

El Kaddouri

Merhaba, evet, beni WhatsApp'ta engellediler ve e-postalara ve telefonlara yanıt vermeyi reddettiler

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Eslem Hotels Yanılttı

12 Ocak 2024 00:19
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 17:21

Seçil