Eskidji Bazaar Haramidere  Levon Mağazası Mağduriyet

05 Ekim 2023 17:10

Haramidere eskidiği bazar levon mobilya mağazasından 15.09.2023'te sipariş ettiğim salon takımı (2 üçlü koltuk 1 tekli ve masa sandalye takımı) söylendiği tarihte gelmediği için gittik görüştük birkaç gün içinde geleceği söylendi.

Ucu açık bir tarih verildiği için iptal ettik ödediğimiz 29.000 bin tl'den 4.000 TL kesip hesabımıza yatırdılar yani almadığımız kullanmadığımız eşyaların kumaş parasını kesmişler hem mağdur biz olduk hem paramızdan olduk. Çok çirkin bir davranış telefi edilmesini istiyorum.

05 Ekim 2023 17:02

15.09.2023 tarihinde sipariş ettiğim koltuk takimi masa sandalye takimi belirtikleri tarihte göndermediler gidip görüştüğümüz zaman da birkaç içinde getireceklerini söylediler ve gelmedi iptal ettirdik mağdur olduğumuz halde ödediğimiz 29.000 bin tl den 4.000 bin tl kesip hesabımıza yatırdılar maddi manevi mağdur edildik

Ek
06 Ekim 2023 09:57 (Şikayetten 16 saat sonra)

Ömer
Ömer

Ürünleri çok kalitesiz ve ilgisizler koltuk takımın ayakları ve TV ünitesinin kulpların değişimi için konuştuk söz verip gün belirleyip gelmiyorlar ve üstüne telefonlara dahi cevap vermiyorlar

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 19:31
Cemil sonuçtan memnun

22 Ekim 2024 14:33
"Eskidji Bazaar yönetiminden gamze Hanım. Sorunumuzun çözümü aşamasında bize çok yardımcı oldu firma ile bizim adımıza iletişime geçti. Müşteri memnuniyetini önemseyen yaşanan problemlere çözüm arayan müşteriyi yalnız bırakmaya eskinji bazaar yönetimine ve özellikle gamze Hanım. Çok teşekkür ederim"
Esenyurt Eskidji Bazaar'da Çözülemeyen Koltuk Takımı Sorunu
Binnaz sonuçtan hiç memnun değil

Eskidji Bazaar Yanlış Renk Ve Kalitesiz Hizmet Nedeniyle Koltuk Takımı İade Sorunu

24 Eylül 2024 21:58