Esenyurt Belediyesi Hizmet Vermiyor Keyfi Davranıyor

18 Ağustos 2023 01:09

01.11.2012 tarihinden beri Esenyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışmaktayım. Kızım bir yıldır Esenyurt Belediyesi Personel kreşine gidiyordu. 3 yaşını doldurduğu için başka kreşe yollamam gerektiğini söylediler. Ben de en başından beri adresime en yakın olan Turgut Özal kreşine göndermek istediğimi fakat orada yer yoksa evime yakın olan Akşemsettin, Bağlarçeşme, Üçevler ya da Çınar kreşleri de olabileceğinin bilgisini vermiştim. Bana personel kreşindeki son günümüzde Turgut Özal’da yer olmadığını ve Kıraç’taki İstiklal kreşine gönderebileceğimi söylediler. Ben de orasının adresime çok uzak olduğunu küçücük çocuğu her gün oraya kadar götürürken çok zorlanacağımı defalarca orada çalışan personele bildirdim. Onlar da yardımcı olamayacaklarını söyledikleri için zorda kaldığımı söylemek için müdür bey ile telefonla görüşmek istedim. Fakat kendisiyle bir türlü iletişim kuramadım. Beni kesinlikle kendisiyle görüştürmediler. Ben de buna istinaden kreş müdürlüğüne hem yazılı hem de sözlü olarak ricada bulundum. Yazılı ricamın bir gün sonrasında şahsen kuruma gittim. Fakat karşılaştığım muamele devlet kurumuna yakışır bir biçimde değildi. Kreş müdürü, ben daha konuşmaya başlamadan kendisini şikayet ettiğimi zannederek bulunduğu mevkinin gücünü kullanarak bana 'sizinle görüşmek istemiyorum, neden geldiniz? ' diye gereksiz sert bir çıkışta bulundu. Odadan kovdu. Kendimi ifade etmeme izin vermedi, durduk yerde bağırıp çağırmaya başladı. Esenyurt İlçesine on bir yıl hizmet etmiş bir kamu personeli olarak, en önemlisi de bir kadın ve Esenyurt’ta oturan, vergilerini ve kreş ödemlerini düzenli ödeyen bir vatandaş olarak, bu duruma asla düşmek istemezdim. Müdürünün bana karşı sergilemiş olduğu kötü davranış ve tavırlarından, vatandaşa hizmet ve yardımsever çözüm odaklı olmadığı gibi olumsuz tavırlar sergilemesi beni aşırı rahatsız etti. Şu an bu şahıs kızımla alakalı her şeyde zorluk çıkartarak belediyeden hizmet almamı engellemekte ve çocuğumu kreşten aldırmaya zorlamaktadır. Bu yüzden kızım şu an eğitiminden geri kalmaktadır. Yukarıdaki beyanlarıma konunun daha detaylı araştırılması adına soruşturulma başlatılmasını arz ederim.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Esenyurt Belediyesi Kütüphanesi'nden Alakasız SMS Bildirimleri Ve Kişisel Veri Kullanımı Hakkında Şikayet

17 Aralık 2025 14:57
esenyurt-belediyesi-kutuphanesinden-alakasiz-sms-bildirimleri-ve-kisisel-veri-kullanimi-hakkinda-sikayet-1.jpg