Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 10:31

N11 üzerinden Esc Hırdavat ve Bahçe Malzemeleri'nden yapmış olduğum alışverişte bana yanlış bilgi verildi. 2023 yılında göndereceklerini söyleyip 2021 yılında göndermişler. Aynı zamanda taşıma çantasının sapı kırık gelmiş. Kendileriyle iletişime geçip konuyu ilettiğimde, benimle alay eder gibi ürünü geri istediler. Ancak taksitle aldığım için paranın taksitle iade edileceğinden dolayı buna olumlu bakmadım. Çünkü ülke şartlarında paramı korumak zorundaydım. Kendilerine bunu anlatıp ortak bir yol bulmak istediğimde, sadece taşıma çantasının kulpunu göndereceklerini söylediler. 'Tamam' dedim ve yanında hediye gönderip göndermeyeceklerini sorduğumda tarafıma gönderilen, kullanılmış bir tükenmez kalem oldu. Bu kadar düşüncesiz bir davranış sergileyen bir esnaf olmamalı. Eğer hırdavatçı bana kontrol kalemi koysaydı, gerçekten bunu yazmazdım. N11'in derhal bu esnafa ceza vermesini talep ediyorum. Ek olarak göndermiş olduğum resimlerde her şey açıkça anlaşılacaktır.

25 Mart 2024 11:00 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başladık. Saygılarımızla, eschirdavatbahce Online Destek Ekibi

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Dışı Bırakan Kurulum Şaşkınlığı

01 Nisan 2025 16:41
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2025 16:57
Kırık Ürün, Boş Vaatler: Mağduriyetim Giderilmiyor!
Arıcı sonuçtan memnun

18 Temmuz 2025 11:13
"Ücret iadesi tamamlanmıştır firmaya teşekkürler"

N11 Satıcı Profil Hırdavat Ağacı Mağdur Etti

25 Eylül 2024 14:31
N11 Satıcı Profil Hırdavat Ağacı Mağdur Etti
Eyyup sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 23:09